2777
2789

بچه ها تو تاپیک های قبلیم درمورد ازدواج پدر بزرگم حرف زدم نوشتم به صورت خلاصه اینجا میگم . پدربزگم 88سالشه با خانوم 32ساله ازدواج کرده ی جور شوگر ددی حساب میاد 😂 و سوالاتونم درمورد اینکه چطور شده اومده به پدربزگم میگم نپرسید دیگع عاشق شدن بهم همسایه بودن خانوم آدم عاقل بالغ هست خانواده خوبی هم داره سید هستن و فقیر نیستن یه دختر هم داره پیش باباشع 8سالش ایناس تو کوچه همو دیدن عاشق شدن پدربزرگم برخلاف سنش خیلی جوونترع .

خلاصه سرتون درد نیارم 7ماه رل بودن و آخرش اردیبهشت امسال با مخالفت های همه ازدواح کردن چون میترسیدن مامام اینا .یه فرشته بود عین فرشته ها از پدربزرگم نگه داری میکنه خانوادش خیلی احترام میزارن خیلی خیلی ازش راضی هستیم . ولی ماجرا از اینجا شروع میشه...

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خانومه بچه ها و نوه های مارو میبینع دلتنگ بچش میشه 22اذر پدربزرگم یهو زنگ زد خانومه داره میرع دنبال بچش پیش شوهر قبلیش میگه من دلم برا دخترم تنگ شده و تورو نمیخوام اینا یهو چمدون می‌بنده میرع شب .پدربزرگم باباش صدا می‌کنه اونام بیخبر فردا صبح پیداش میشه و پدربزرگم می‌بخشه برمیگرده و معلوم نمیشع کجا میره 

و ماجرا تموم شد تا چند روز پیش پدربزرگم این بار خیلی عصبی تر میگه باز رفت اینبار گوشی و همه وسایل و پول اینا برده از عصر رفته باز بچشو میخواد پدرش میاد گوشی خ و نمیدونن کجاست شب ساعت 2اینا از بیمارستان زنگ میزنن به باباش بیایید دخترتون بیمارستانه از فلان جا پیدا شده اونجایی هم که پیدا شده یه جای مثل صحراس 

باباش میرع ببینه چه خبره . میگن گوشیش و پول ایناش نیس دزدیدن . 

و حالش بده بیمارستان بستری هست 

چهار روزه بیمارستان بود هرچقدر می‌پرسیم درست جواب نمیدن چیش شده شب کجا بوده 

امروز دختره به پدربزرگم زنگ زده گفته برمی‌گردم من فلان جا نبودم و هرچی شده و باباش گفته میگه غلط میکنم اونجاها باشم و فلان 

خدایی خیلی برام سوالع کجا رفته بود چه بلایی سرش آوردن نظر شما چیع؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم بگم خانومه سیگار هم می‌کشه قبلا مشروب اینام میخورد خیلی وقته ترک کرده 

پدربزرگت رل داشته بعد من..../:

😂😂

من فکر میکنم رفته مشروب اینا خورده مست شده بلا سرش آوردن