2777
2789
عنوان

برف-عکس

253 بازدید | 7 پست

سلام بیایدتاپیک قبلیم قراربودعکس بزارم نتم پرید😞

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروزغروب من..جای تک تکتون خالی

کاربرآقا...کاربرآقا..کاربرآقا✋khz.ahwazبسلامتی " آب" که هر چی هم بجوشه باز یک رنگه وشفاف👌Month=E3fand♡من " پرسپولیسیم " مغرورانه ترین جمله ی دنیا 
لطفا برای حیوانات سرپناه درست کنید و غذا بذارید 

احسنت بهت منم ایجورم شدیدا دوستدارحیواناتم.بخصوص سگ ک وفادارترینه👌👌😐غذامیبرم واسه شون اخرشب یاروزهرجا ببینمشون 👌👌😍انس میگیرم وآرامش 

کاربرآقا...کاربرآقا..کاربرآقا✋khz.ahwazبسلامتی " آب" که هر چی هم بجوشه باز یک رنگه وشفاف👌Month=E3fand♡من " پرسپولیسیم " مغرورانه ترین جمله ی دنیا 
احسنت بهت منم ایجورم شدیدا دوستدارحیواناتم.بخصوص سگ ک وفادارترینه👌👌😐غذامیبرم واسه شون اخرشب یاروز ...

پسرمن یه گربه داره بهش غذامیده همیشه جلوخونمونه پسرم قبل اینکه خودش غذابخوره میگه اول برای پیشی ببریم

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

پسرمن یه گربه داره بهش غذامیده همیشه جلوخونمونه پسرم قبل اینکه خودش غذابخوره میگه اول برای پیشی ببری ...

ایجو و نم مهربون مامانشه دگه😐