2789
عنوان

کیا اینجورین

67 بازدید | 16 پست

من ده ساله که فقط وقت تلف کردم. هیچ کا ر خاصی نکردم ازدواج کردم بچه ندارم زندگیم رو هم دره این همه وقت داشتم هیچ هنری یاد نگرفتم  بچه ندارم کلا علاف بودم. ناراحتم. تا میخوام یه کاری شروع کنم دلسرد میشم نمدونم چه کنم ولی بعضی ها همه زندگیشون برنامه ریزیه  برام دعا کنید اینقدر عمر به فنا ندم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دعا فایده نداره باید فکر کنی، به اینکه دوس داری چیکار کنی؟ هدفت چیه؟ پول دربیاری یا هنری یاد بگیری و تفریحی باشه، بعد نسبت به هدفت شروع کن پرس و جو، تو نت از آشناها دوستا، بعدش مسیر هموار میشه

دعا فایده نداره باید فکر کنی، به اینکه دوس داری چیکار کنی؟ هدفت چیه؟ پول دربیاری یا هنری یاد بگیری و ...

نت رو زیر و رو کردم کلی کتاب خوندم پای عمل که میرسه میلنگم. باورتون میشه نمی دونم که علاقم چیه. بیشتر نگاهم به دیگران هست 

هر وقت استرس تمام وجودم رو میگیره میام تو مجازی 

۹۰ درصد مشکلت همینه دیگه، بخدا فضای مجازی مغزآدمو تنبل میکنه، من نه اینستا دارم نه تل، داشتما پاک کردم چون دیدم به کارم لطمه میزنه، اول اونارو بیخیال شو بعد بشین خوب فکر کن به آیندت، اگه الان دست به کار بشی شاید ۲ سال دیگه به چیزی که میخوای برسی ولی اگه نه که ی روز میبینی پیر شدی ولی حسرت دیگرانو میخوری

۹۰ درصد مشکلت همینه دیگه، بخدا فضای مجازی مغزآدمو تنبل میکنه، من نه اینستا دارم نه تل، داشتما پاک کر ...

بله مجازی خیلی وقت آدمو میگیره قبول دارم. شاید اگه شغل داشتم اینقد مجازی نبودم. اصلا نمی دونم از کجا شروع کنم زندگیم پره از کارای عقب افتاده که نمی تونم انجامشون بدم و همه اینا افسردگی برام آورده. و شغل و پول خیلی از مشکلات رو حل می کنه چن جا رفتم برا کار اسم نوشتم خبرم نکردن نمدونم واقعا من چمه که قبول نمی کنن