2789
عنوان

نظرتون

19 بازدید | 2 پست

پسر فامیل مون که تا حالا همدیگرو ندیدیم پیام داد ک اگه میشه آشنا شیم من خانواده مذهبی دارم و میدونم جدی بود پیامش و بعد خودم زدم ب نشناختن و فک کنم میخاس آمار دراره گف تا عید شرایطم خوب نیس منتطر میمونی گفتم من اصلا نمیشناسم گف اگ میشه میتونیم تا عید بحرفیم

منم قبول نکردم پیگیره... میترسم بچه ها کلا زندگی جالبی نداشته باشم  اینم میترسم از بلاکی دربیارم خریت کنم 

من شانس ندارم ۲۴ سالم دریغ از یک خواستگار خوب و مناسب ....اینم دیپلم دار و شعلش خوب نیس من معلمم ولی دیگه دلم میخواد برم خونه زندگی خودم ولی سنتی هم پیشنهاد میشه دوتا شده ولی راه ندادم نمیدونم چمه

یه نصیحت خواهرانه.. از بلاکی درش نیار.. به درخواستش جواب رد بده.

تازه ۲۴ سالته.. معلمی دستت تو جیب خودته.. دنبال کسی باش بهت بخوره..

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.
یه نصیحت خواهرانه.. از بلاکی درش نیار.. به درخواستش جواب رد بده. تازه ۲۴ سالته.. معلمی دستت تو جیب ...

اخه چون بچه آخرم خیلی وقتا نظرات بقیه برام خیلی مهم میشه الان من نمیخواستم جوابش بدم خاهرم گف خیلی پسر خوبیه رای منو زد 

اما یه چیزی ام هست خاستگار دیگ نمیتونم راه بدم منتطر این نیستمااااااولی قبلا یکیو دوس داشتم الان م هس ولی چون ناامیدم دیگه بلاتکلیفی اعصابم خرد کرده ولی باز ذهن م ب خاستگلر حساسه گریم میگیره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: