2777
2789
عنوان

ناراحتم

101 بازدید | 10 پست

تو شهرمون یعالمه ی عالمه برف اومده انقددد شهر خوشگل شده دوروزه همه جا یدست سفیده بعد  همه رفتن عکس گرفتن ادم برفیو رقصیدنو اینا بعد مامان بابای من هر چی گفتم منو نبردن الانم استوری دوستامو دیدم صمیمیترین دوستام و تنها دوستام میتونم بگم رفتن بیرون و یکلمه بهم نگفتن میای یا ن ب طرفمم گفتم بیا پن مین حرف بزنیم گف نهههه فردا امتحان دارم باید بخابم حالا دهو پنجاهو پنج دقه نمیخابید یازده میخابید میمرد دور از جونش؟ اخرش دق میکنم از دست اطرافیانم😭

فاطی خانوم:)))))

عجب سایتیه از کجا میدونس ما اختلاف داریم  وارد شدم شهر و جنسیت و تاریخ تولدمو زدم ایندمون پیش بینی کرد شاخ دراردم،  ۳۰تومنم اعتبار عضویت دادبرای سوالات حس‌ششم  

https://g02.ir/8iJtZ

خیلی واقعیه هرکس نیاز داشت حتما استفاده کنه برای منم دعا کنه مشکلم حل بشه کاملا واقعی و رایگان مخصوص حس ششمی ها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چیزی به اسم دوست صمیمی وجود نداره... واقعا توقع نداشته باش... تجربه من اینو میگه... 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
عزیزم چیزی به اسم دوست صمیمی وجود نداره... واقعا توقع نداشته باش... تجربه من اینو میگه... 

من همه کار میکنم براشون همه تفریحم با اوناس واقعا دلم شکست 💔 

ناراحتی نداره خودتوواسه این چیزای کوجیک ناراحت نکن ارزش نداره

چی بگم والا مگ سالی چنبار برف میاد ک من بشینم خونه ی عکسم نگیرم همیشه همینه چاهارشنبه سوری و عید بگیر تااا چمیدونم مراسم و جشن 

من همه کار میکنم براشون همه تفریحم با اوناس واقعا دلم شکست 💔 

آفرین همینو میگم... باز الان صرفا زرنگی های بچگانست... پس فردا تو دانشگاه یا محل کار واقعا اینافراد دوست نما کم نیستن... 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...