2777
2789
عنوان

خیاطی

201 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 20 سال پیش خیاطی یاد گرفتم متدم متریک یود.دوس دارم متدم و عوض کنم ب نظرتون چطوری؟کدوم متد خوبه؟میتونم بدون رفتن ب اموزشگاه خودم از کتاب اموزش ببینم؟

عجب سایتیه از کجا میدونس ما اختلاف داریم  وارد شدم شهر و جنسیت و تاریخ تولدمو زدم ایندمون پیش بینی کرد شاخ دراردم،  ۳۰تومنم اعتبار عضویت دادبرای سوالات حس‌ششم  

https://g02.ir/8iJtZ

خیلی واقعیه هرکس نیاز داشت حتما استفاده کنه برای منم دعا کنه مشکلم حل بشه کاملا واقعی و رایگان مخصوص حس ششمی ها

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید ی سسوال دارم اسین لباس از قسمت حلقه تقریبا ۴سانت گشادتره از حلقه ی لباسه...الان باید چیکارشکن ...

عزیز اگه استینت بزرگتره میتونی خرد بدی تقریبا دو نیم سه سانت شو.ی مقدار هم از. حلقه استینت گشاد کن.اما اگه حلقه ات گشاد هست سعی کن خرد بدی اکه نتونستی از زیر بعل استینت کم کن.

ببخشید خرد بدم یعنی چی؟؟

عزیز استین همیشه از حلقه بالا تنه بزرگتره ما خورد میدیم استین و جا میریم تا استین ب اسطلاح سوار بر تنه و شکیل تر بشه.تازه خیاطی میکنی؟