بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تا حدودی شوهر من کلا خوشگل نیست.یه چهره مردونه داره ولی صد بار هم برگردم عقب باهاش ازدواج میکنم ...
من کلا میترسم پشیمون شم از آشنایی با کسی که نمیشناسم میترسم دوست داشتم همیشه اول عاشق شم بعد ازدواج کنم ولی این خواستگارم خیلی مورد تایید خانوادست ظاهرشم بد نیس ولی اونجوری که باید به دل من نشسته ایراد نمیتونم بگیرم ازش
خودش چی؟از نظر عقاید و اخلاق به هم نزدیکید؟ حتما صحبت کن باهاش زیاد درسته سنتی آشنا شدید ولی دلیل ...
شغلش خانوادش همه چیش مورد تاییده شناخت که جای خود داره حتما انجام میشه از نظر عقیده هم من خودم خیلی مذهبی نیستم و قبلا هم دوست نداشتم با پسر مذهبی ازدواج کنم اما تازگیا گرایش زیادی به پسر مذهبی پیدا کردم البته فک نمیکنم ایشون اونقدر که من تو ذهنمه مذهبی باشه
من اگه تجربیات الانم روداشتم با دید بازتر ازدواج میکردم همیشه میگفتم وقتی کسی رودوس داشته باشم به خاطرش همه چی روتحمل میکنم ولی الان میبینم سخته نمیشه.مجبورم خودمو بزنم بیخیالی