2777
2789
عنوان

خیلی عجیبه!!!

125 بازدید | 10 پست

شاید از نظر خیلیا حرفام خیلی مسخره باشه ولی 

بنظرم این ساید خیلی فضای خوبیه برای تبادل نظر برای اطلاعات دادن و اطلاعات گرفتن،برای درد دل کسی که تنهاس ،برای اموزش و خیلی چیزایی دیگه وقتی سوالی داشتم و سرچ میکردم بیشتر وقتا این سایت بالا میومد و میدیدم خیلیا دغدغه هاشون شبیه منه برام جالب بود تا کم کم با این سایت اشنا شدم و از اون ب بعد هروقت سوالی داشتم تهش میزدم نی نی سایت و جوابمو می گرفتم اما هرچی گذشت متوجه شدم که اینجا تاپیکای اموزشی یا حتی سرگرم کننده مفید بازدید خیلللللی پایینه و در مقابل چقد تاپیکایی ک دو خط اولشو بخونی میفهمی ساخته ذهن استارتر یا دعوا و تفرقه افکنی پر بازدیده برام عجیب شد...

الان که درگیر درس خوندنم خیلی کم میام شاید هفته ای یبار که استراحت دارم اما هیچ چیز جذابی نیس(خیلیا به اینجا که میرسن میگن میتوتی نیای کسی مجبورت نکرده😂اما خیلیا هم متوجه منظور اصلیه من میشن)

تاپیکای سالهای گذشته چقدر مفید تر بود اما هرچی میریم جلوتر مردم چقد از ارزش ها دورتر میشن و این خیلی منو غمگین میکنه 

الان که درگیر درس خوندنم خیلی کم میام شاید هفته ای یبار که استراحت دارم و میبینم که دیگه اصلا جذاب نیس

نه تنها اینجا همه جا بنظرتون چی باعث شده که مردممون انقد سطحی نگرشن؟؟؟

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

بله موافقم

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بدبین شدیم خیلی سرمون تو زندگیه همدیگه س کاش یه روز برسه که تغییر کنه

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

من که راضی ام ،،،،،

واقعا هروقت تاپیک میزنی چندنفر هستن که بتونن کمکت کنن وقتی کسی رو نداری !!!!

کلا اینجا هررررررسوالی میتونی بپرسی از هم نوعان خودت و کمک بگیری !!!

از سوالات اشوزی گرفته تا بچه داری و سیاست و زندگی و مشورت و فلان 

بنظر من خیلی خوبه !!!!

قطعاااا این تاپیک رو هم کسی نخواهد دید😂چون موضوع مادرشوهری نیس🤣🤣

من که راضی ام ،،،،، واقعا هروقت تاپیک میزنی چندنفر هستن که بتونن کمکت کنن وقتی کسی رو نداری !!!! ...

اره خیلی خوبه ولی وزنه حرفای پوچ خیلی بیشتره نه تنها اینجاها و کل جامعه منظورمه

اره بازدید اینجور پستا کمه

طرف میگه محتوا های مفید دیگه نیست

اما خودش اولین نفر توی تاپیکای جنجالی و  دعواست

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

هروقت میشینم عیب بقیه رو بگم به خودم میگم اگه انرژی که واسه پیدا کردن عیب بقیه گذاشته بودی دنبال برطرف کردن عیبای خودت بودی الان خیلب موفق تر بودی ساکت میشم😂بنظرم روش خیلی خوبیه