2789
عنوان

خدایا کجایی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2620 بازدید | 68 پست
پس توکلت رو بالا ببر .شاید انجام میذی ولی امید نداری .باید امید داشته باشی . باید ایمانت ب خدا زیاد ...

ریحانه مهربون باز هم بنویس برامون.

من ایمان قلبی و کامل دارم به خدا، اما خوب ما هم انسانیم و گاهی دلمون میگیره و غر میزنیم. مثل بچه ایی که گاهی با مادرش سر لج میذاره.

اما توی همین نینی سایت وقتی یه بار این حرف رو تایپ کردم یکی برگشت در جوابم گفت خدا دوستم نداره.‌ دلیل اون خانم هم این بود که تاپیک های من رو در مورد بارداری چک کرده بود و دیده بود که بچه ایی ندارم.😔

اما خدا بزرگتر از این حرفهاست. همه چی رو به وقتش به ما میده. اون خانم و حرفش رو هم به خود خدا واگذار کردم.

[QUOTE=223020075]ریحانه مهربون باز هم بنویس برامون. من ایمان قلبی و کامل دارم به خدا، اما خوب ما هم انسانیم و گاهی د ...[/QUOTEقربون دلت بشم آبجی ،

منم منتظر می نی هستم گلم .ولی از خدا ناامید نشدم .

آبجی عزیزم ، هیچوقت ناامید نشو ، اونایی ک از این حرفا میزنند ک خدا دوستمون نداره.مگه جای خدا هستن؟؟؟ اصلا خودتو ناراخت نکن عزیزم ، فقط امید داشته باش ، توکلت ب خدارو ببر بالا ، تو ی دفتر باز کن و از خدا آرزوتو بخواه ، هرروز بنویس برا خدا ، مثبت بنویس بکو خدا من مطمئنم امیدوارم می‌کنی ، بگو خدایا من بهت امید دارم ، آبجی نماز جعفر طیار هم اگه تونسی هم خودت و هم شوهرت بخونه ، خیلییی میگن خوبه ، خیلیا حاجت گرفتند، من و تو هم خدا رو داریم مطمئنم باش هرذومون رو خدا بچه های سالم و صالح و دوست داشتنی میده ، شکر گزارش خداوند باشیم خدا مارو دوست داره ، اتفاقا من همیشه ب خدا میگم .خدایا اگه هیچکس هم منو دوست نداشته باشه .می‌دونم تو منو دوست داری .میگم خدا .تو ک مثل بنده هات نیسی ، تو ک بخیل نیسی ، تو ک نامهربون نیسی ، تو ک مهربونیت ، تو ک بخشنده ای ، با خدا باش پادشاهی کن ، عزیزم غصه نخور .در کنار امیدت ب خدا .خودتو تقویت هم بکن .منم ویتامین میخورم .میوه بخور .عسل با سیاهدانه بخور .

فدات بشم هیچوقتم از خدا ناامید نشو .

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

[QUOTE=223020075]ریحانه مهربون باز هم بنویس برامون. من ایمان قلبی و کامل دارم به خدا، اما خوب ما هم ...

ببخش طولانی شد گلم 

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 
وقتی دیدم کودکی بی گناه در آب‌های کشوری غریب غرق شد، وقتی دیدم کودکی بی گناه در آشوب جنگ، وجودش به چ ...

خیلی از چیزا رو روی زمین خدا نمیخواد

هیچ بدبختی بدی و ناراحتی از خدا نمیاد بلکه انسان داره روی زمین انجام میده پس مقصر خدا نیست

خدایا شکرت   قاضی فقط خداست قضاوت نکنیم تا قضاوت نشیم ...   
ممنون دختر مهربون از حرفای قشنگ. ان شااله که به شرط عافیت فرزندانی سالم و صالح میاد توی بغلت و دلت ...

اهی فدات بشم مطمئنم باش خدا دوستمون داره .مطمئنم هم من و هم تو فرزندانی سالم و صالح و دوست داشتنی میاد تو بغلامون .امیدتو ب خدا از دست نده .و همیشه تکرار کن خدایا من از فقط میخام کوچولوهامو .کوچولهای سالم و صالحمو .

ب خودش بسپار .همه چی رو درست می‌کنه 

مطمئنم ب همین زودی میای خبر بارداریتون میدی گلم .و منم خبر بارداریمون میدم .خدا خیلیییی بزرگتر از خواسته های ما هست .خود خدا گفته از من بخواهین.پس ماهم از خدا میخواهیم .خدا ب ما فرزندانی سالم و صالح و دوست داشتنی عطا بفرماید الهی آمین

خیلی از چیزا رو روی زمین خدا نمیخواد هیچ بدبختی بدی و ناراحتی از خدا نمیاد بلکه انسان داره روی زمین ...

بله حق با شماست ولی سوال اینجاست  خدا می تونه یه جاهایی جلو دا ظالم باشه و مرگ ناگهانی نصیبش کنه تا بعد از هزار بار ظلم کردن باز ظلم نکنه... 

امید وصل تو جانم به رقص میآرد  یا رب ...
بله حق با شماست ولی سوال اینجاست  خدا می تونه یه جاهایی جلو دا ظالم باشه و مرگ ناگهانی نصیبش کن ...

پشت تمام کارهای خدا برنامه ایه

شاید خدا از ظلم ما ادما نا امید شده جواب سشوالاتتونو بگردید پیدا میکنید:)

خدایا شکرت   قاضی فقط خداست قضاوت نکنیم تا قضاوت نشیم ...   
پشت تمام کارهای خدا برنامه ایه شاید خدا از ظلم ما ادما نا امید شده جواب سشوالاتتونو بگردید پیدا میک ...

نا امیدی صفتی نیست که در وجودت لایتناهی خدا بگنجه...!!! 

امید وصل تو جانم به رقص میآرد  یا رب ...