2789
عنوان

خدایا کجایی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2618 بازدید | 68 پست
خدا ب هرکی دلش بخواد میده ب هرکیم دلش نخواد نمیده نثلا ب ادمای بد اینقد میده دیدم ک میگم

چند سالته شما ؟؟

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا

همینجوری ، برام سوال شده ،میشه جواب بدین و بگین چند سالتونه

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 
خدا ب هرکی دلش بخواد میده ب هرکیم دلش نخواد نمیده نثلا ب ادمای بد اینقد میده دیدم ک میگم

دقیقاگلم  

چون حوصله ای ادم های بد رو دیگه نداره انقدر از این دنیای فانی بهشون میده که خودشون رو تو این پول و شادی ها و لذت های گذارا غرق میکنن 

ولی زمان مرگ وقتی که اجل سر میرسه هیچ کدوم از اون پول ها و خونه ها و قصر ها و خدم و حشم بدردشون نمی خوره 

اون زمان هست که چشم هاش باز میشه و میگه وای بر من 

که دیگه خیلی دیره 

ولی خدا اونایی رو که دوست داره میگه من حاجتشو دیر میدم چون از صحبت کردن این بنده ام با خودم لذت میبرم  

هر کس و دوست داشته باشه بعد اشتباهاتش گوشمالی میده تا توبه کنه 

هرکس دوست داشته باشه وجدانشو قوی میکنه 

همه اینها درصورتی هست که ماهم یکم بندگی کنیم و درمورد خدا مهربون باشیم

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

دقیقاگلم   چون حوصله ای ادم های بد رو دیگه نداره انقدر از این دنیای فانی بهشون میده که خودشون ...

دست خودم نیست ب خدا بی اعتماد شدم ازش دلگیرم ن حق کسی رو خوردم ن در حق کسی جفا کردم حقم این نیست زندگیم شده اشک ....

لایک نکنید
دست خودم نیست ب خدا بی اعتماد شدم ازش دلگیرم ن حق کسی رو خوردم ن در حق کسی جفا کردم حقم این نیست زند ...

منم زندگیم شده اشک 

سی روزه نامزدم عشقم پرپر شده 

هرکس یه جوری امتحان میشه فقط باید دعا کنیم سربلند باشیم و ایمانمون رو از دست ندیم معلمومه وقتی همه چی خوب باشه برای تو هم خوب بودن راحت تره ادم تو مشکلات هست که باید خودشو بخدا ثابت کنه یا علی التماس دعا گلم برای ارامش دلت حمد میخونم❤️

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

1374

میشه ازت خواهش کنم نماز جعفر طیار رو چند بار بخونی و ۵۳۰بار هم صلپات خاصه حضرت زهرا رو بفرستی برا هر نیتی ک داری .

خدا جوابتو میده

[QUOTE=223016988]جالبه شماها میگین خدا سختی رو ب کسای ک دوس داره میده بعد ی عده دیه بم میگن چ کار بدی کردی ک خدا جواب ...[/QUOTEتو با خدا باش و پادشاهی کن .

تو ب حرف بقیه گوش نده .راهی ک میفهمی درست هست رو برو ک یقیناا راه خدا درست هست توکلت ب خدا باشه 

میشه ازت خواهش کنم نماز جعفر طیار رو چند بار بخونی و ۵۳۰بار هم صلپات خاصه حضرت زهرا رو بفرستی برا هر ...

ب چی قسم بخورم هرچی نماز بوده خوندم  نمازشب نماز کنفیکون نماز جعفر...ولی نشد

لایک نکنید
هچکس نمیتونه  پی ب خداوندی خدا ببره .چون خدارو هرچقدرم جستجو کنیم بازم کمه .شناخت خدا ، خیلی کا ...

چقدر حرفهای شما آرامش بخشه.

این هم یه معجزه خداست که یکی تاپیک بزنه دقیقا روزی که دلم از خدا گرفته و ازش خواستم باهام حرف بزنه و بگه چرا من این همه سختی جلو پام دارم .

امروز واقعا دلم از دست خدا گرفته و غمگینه که توی اوج امیدواری، ناامیدم کرد. گفتم خدایا ازت چیزی کم نمیشد اگه دلم رو نمیشکوندی و امیدم رو ناامید نمیکردی.

ولی الان با حرفهای شما، میگم خدایا شکرت حتما بهترش رو برام در نظر داری و اگه غیر این باشه کسی که شرمنده میشه، من نیستم.

ب چی قسم بخورم هرچی نماز بوده خوندم  نمازشب نماز کنفیکون نماز جعفر...ولی نشد

پس توکلت رو بالا ببر .شاید انجام میذی ولی امید نداری .باید امید داشته باشی . باید ایمانت ب خدا زیاد باشه و مطمن باشی حاجت روات می‌کنه 

چقدر حرفهای شما آرامش بخشه. این هم یه معجزه خداست که یکی تاپیک بزنه دقیقا روزی که دلم از خدا گرفته ...

الهی فدات بشم 

اره ما همون دلمون میگیره .می‌دونی حتی خدا عاشق دل گرفته ما هست چون بیشتر صداش بزنیم .مطمئنم باش چیز بهتری برات کنار گذاشته .میگن خدا برا یوسف اولش سختی قرار داد اما بعدش نگا چکا کرد؟؟ ما فک میکنیم دیگه دنیا ب اخر رسیده ، ولی باید از خدا ناامید نشیم همیشه زندگی کنیم و لذت ببریم .مگه ما چقدر قرار هست زندگی کنیم ؟! لذتشو ببر و خواسته هاتو بسپارش ب خدا .خدا برات بهترین رو رقم میزنه مطمئنم باش