2777
2789
عنوان

خدایا کجایی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2739 بازدید | 68 پست
خدا: پس اما انسان هنگامی که پروردگارش اورا بیازماید اورا گرامی دارد و به او نعمت بخشد  مغرو ...

بغض الان من از عدالتی که دیده نمیشه هست...شاید هم عدالتی  نیست، نبوده که دیده نمیشه 

امید وصل تو جانم به رقص میآرد  یا رب ...
هميشه یه جوری قانع کردین خودمون رو ... بهتره اینبار هم  ب طریقی قانع کنیم خودمون رو...

قانع نکن خودتو .واقعا زندگی کن از زندگی لذت ببر.میکم ما تو دوره ای داریم زندگی میکنیم ک هرلحظه امکانش وجود داره ک نباشیم .ک حتی زندگی هم میتونیم بکنیم .

تو امتحان کن .ی مدت همش خدارو شکر کن زیاد استغفار کن .ببین خدا برات چکار می‌کنه 

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حصور خدارو احساس نمیکنی؟! جلو بینی و دهنت رو بگیر فقط یک دقیقه .ببین میتونی اصلا نفس بکشی .؟؟! ه ...

جواب ناقصی بود به سوالم؟!! قوانین طبیعی چه ربطی به حضور عرفانی دارند؟؟؟ شما یه سنگ رو بنداز بالا سرت میاد میخوره رو سرت خوب!!! 

قانع نکن خودتو .واقعا زندگی کن از زندگی لذت ببر.میکم ما تو دوره ای داریم زندگی میکنیم ک هرلحظه امکان ...

ممنون از انرژی مثبتتون، استغفار می کنم، شاکر هستم، نماز هم می خونم... به امید خدا ادامه میدم... 

جواب ناقصی بود به سوالم؟!! قوانین طبیعی چه ربطی به حضور عرفانی دارند؟؟؟ شما یه سنگ رو بنداز بالا سرت ...

اتفاقا تمام قوانین طبیعت ربط ب حضور عرفانی دارند .مگه نشنیدی میگن میخای خدارو بشناسی تأمل کن ب نعمت هاش.

هرچقدر ب نعمت های خدا فک کنی بیشتر شکر گزارش میشی و بیشتر حسش می‌کنی .

چون تا خدا نخواد هیچ قانونی نخواهد بود .

مگه نشنیدی میگن بدون اجازه خدا ، حتی ی برگ از درخت نمی افته .

مگه نشنیدی میگن سنگ افتاد از بالا ساختمان و خدا رحم کرد ک ب سرم نخورد .این یعنی خدا اجازه نداده .

چرا خودتون رو درگیر حرفهایی میکنید ک حتی خودتون قبولش ندارین ؟؟؟

قانون طبیعت زو مگه کی ساخته ؟؟؟ 

اکه ما انسانها میتونیم کاری کنیم بیایم ی آدم درست کنیم .مگه میتونیم؟؟؟؟؟

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 
بغض الان من از عدالتی که دیده نمیشه هست...شاید هم عدالتی  نیست، نبوده که دیده نمیشه

الان ناراحتی نباید همه چیز هایی که خدا داده رو فراموش کنی 

و نادیده بگیری

شاید امتحانت شایدم چیز دیگه 

شاید جوری باید ایمان و باور داشته باشی نداری 

ای پیامبر هرگاه بندگانم درباره من از تو پرسیدند
به آنان بگو من نزدیکم 
من نزدیکم 
و دعای دعا کننده را هنگامی مرا بخواند اجابت میکنم 
پس آنان فقط باید دعوت مرا بپذیرند و به من ایمان بیاورند

اینا فقط حرفه نمیشه درد ب استخون میرسه

اره حرف تا عمل خیلیییی راهه.قبول دارم.اما اگه زندگی نکنی و لذت نبری. تا ب خودت بیای میبینی تموم شده عمرت تموم شده .

همه ، همه ما آدمها ی جوری امتحان میشیم ، مهمون سختی داریم ، فقط ب خدا توکل کن .

ی روزی میرسه میبینی توکل بخدا نتیجه داده .با خدا قول و قرار بزار ،مثلا بگو خدا الوعده وفا، من ی قدم میام سمتت ، تو خودت گفتی ده قدم میای ،مثلا نماز بخون،دعا بکن ، امامت رو واسطه قرار بده ،صبر کن خدا نتیجه میده از نیروی کائنات استفاده کن 

الان ناراحتی نباید همه چیز هایی که خدا داده رو فراموش کنی  و نادیده بگیری شاید امتحانت شایدم ...

بی انصاف نیستم، منکر نعمتهای خدا نیستم چرا که جز خدا کسی رو نداشتم حتی اگه بارها شدیدا محتاج حضورش بودم و حسش نکردم ... 

اره حرف تا عمل خیلیییی راهه.قبول دارم.اما اگه زندگی نکنی و لذت نبری. تا ب خودت بیای میبینی تموم شده ...

به دستای بریده عباس این کارا رو کردم حضرت عباس رو واسطه کردم  جوابمو نداد

لایک نکنید
ای پیامبر هرگاه بندگانم درباره من از تو پرسیدند به آنان بگو من نزدیکم  من نزدیکم  و ...

آیات قرآن همیشه روشنی بخش دلهامون بودن و هستن... 🙏🙏🙏

ممنون از انرژی مثبتتون، استغفار می کنم، شاکر هستم، نماز هم می خونم... به امید خدا ادامه میدم...  ...

مطمن باش خدا هست ، ما از حضور خدا غافلیم ، خدا همیشه هست ، من مطمئنم اگه توکل و ایمانت رو بالا ببری خیلی کارها درست میشه ، نماز شب اگه بتونی بخونی ، نماز جعفر طیار ،و کارها دیگه ولی حتما استغفار زیاد کنید استغفرالله ربی و اتوب الیه .چون خیلی از حاجت ها تو استغفار جواب داده .هر روز استغفار کنید صلوات خاصه حضرت زهرا رو بخونید ۵۳۰بار .خیلی حاجت میده 

به دستای بریده عباس این کارا رو کردم حضرت عباس رو واسطه کردم  جوابمو نداد

نگا شنیدی میگن صلاح ،شاید صلاح خدا نبوده تو اون موقعیت جوابت رو بدهمن فقط ازت میخام ۴۰روز فقط ۴۰روز .کلا تو دفتر از خدا آرزوهای با ندای مثبت بخوای ،۴۰زوز ،نمازتو سروقت بخون .دعا کن .شکر گزارش باش ،و صلوات خاصه حضرت زهرا رو بحون ،تونستی حتما نماز جعفر طیار رو هم بحون .

اگه نتیجه نگرفتی بیا بگو همینجا .بعد ۴۰روز .

خدا هست خدا می‌شنوه .

فقط از خدا بخواه صلاحتو بده 

.شاید اون چیزی ک تو میخوای صلاحت نیس

مطمن باش خدا هست ، ما از حضور خدا غافلیم ، خدا همیشه هست ، من مطمئنم اگه توکل و ایمانت رو بالا ببری ...

ممنون از حضور سبزتون