2777
2789
عنوان

باز شدن بخت

239 بازدید | 17 پست

اونایی که احساس میکنند ازدواجشون معجزه بود،بیایید بگید چکار کردید؟

هم از ختم و دعاهاتون بگید و هم اینکه چقدر طول کشید؟

چه کارهایی رو ترک کردید؟

پ ن:

خواهش میکنم! ب هیچ وجه ،کامنت یاس و ناامیدی،نرسیدن ....تایپ نکنید.🙇🙇🙇

لطفا نگید ازدواج چیه حالا معجزه هم محسوب بشه. 

قرار نیست معجزه زندگی همه آدما یکی باشه!

هر کیم خواست بگه من ازدواج کردم کجا رو گرفتم اینو نگه اگه ناراضی هستی طلاق بگیر طلاق 

طرف خودشو کشته تا ازدواج کرده الان ما میگیم میگه نه ازدواج بدرد نمیخوره یه نمونش خواهر من

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
ی روز قبل چهارشنبه سوری ریپلایم کن یا تگ‌کن تا ی راهکار بهت بدم ک تضمینی هست

درخواست دوستی میدم الان 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باش گلم

فدات شم میشه الان بگی برام شایداونوقت پیدات نکنم

ی روز قبل چهارشنبه سوری ریپلایم کن یا تگ‌کن تا ی راهکار بهت بدم ک تضمینی هست

عزیزم میشه به منم بگی لطفا😔

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤
بیاین همینجا بگم.

بگو عزیزم 

شب چهارشنبه سوری ک شد.ب یکی‌از اعضای خانواده مثل مادرت بگو ک با ی جارو‌ ‌چندبار بزنه پشت باسنت.توحیاط

به نیت ازدواج.بعد اون جارو رو‌کامل آتیش بزنه تا بسوزه.سر یکسال نشده ازدواج میکنی.من همین نی نی سایت دیدم این تاپیک‌رو.و‌ب هرکس گفتم درست بوده وازدواج کرده

شب چهارشنبه سوری ک شد.ب یکی‌از اعضای خانواده مثل مادرت بگو ک با ی جارو‌ ‌چندبار بزنه پشت باسنت.توحیا ...

مبشه به خواهر گفت من مادر ندارم 

بعد یعنی شبی که فرداش چهارشنبس

اره ب خواهرت بگو.اره گلم

مرسی عزیزم بعد راستی جارو نو باشه یا اشکال نداره 

شب چهارشنبه سوری ک شد.ب یکی‌از اعضای خانواده مثل مادرت بگو ک با ی جارو‌ ‌چندبار بزنه پشت باسنت.توحیا ...

مرسی عزیزم

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤