2777
2789
عنوان

به اینم میگن پدر ؟؟؟

136 بازدید | 15 پست

خانوما من دو تیکه طلا به پدرم دادم تو یه معامله پولش کم بود منم گفتم بیا بگیر اگه سود کرد معامله ات پولمو با نصف پولم سود بده الآنم سود کرده چند برابر پولم بعد میگه سودت رو نمی‌دم متنفرم از بدقولی حق دارم روانی بشم و دعوا راه بندازم و حقم رو تا قرون آخر بگیرم یا نهههه😐

روبه رشدم 🌱

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم بابام برا کارش پول کم داشت گف طلاتو بده دادم گف کارم سود داشت برات میگیرم الا هر کابین درست کنن ۲۰ تومن بعد گفتم بابا طلامو برام بخر میگه شوهر کن بگو شوهرت برات بخره🙂💔۱۴ سالمه شوهر کنم اخهههه؟؟؟

کچی کوردم😍
خب وقتی پدرم لازم داشت ...ینی اشتباهه از پدرم سودشو بخوام ؟

وضع مالی پدرت چطوریه اگه خوب نیست گناه داره بزار دستش باشه بزنه به یه زخمی بعد خودتو لوس کن براش باهاش صحبت کن زور هیچ وقت جواب گو نیست

وضع مالی پدرت چطوریه اگه خوب نیست گناه داره بزار دستش باشه بزنه به یه زخمی بعد خودتو لوس کن براش باه ...

متاسفانع پدرم از اوناییه که فقط زور بلده با دعوا باید ازش بگیرم 🤦لعنت به آدم بی منطق 

روبه رشدم 🌱
متاسفانع پدرم از اوناییه که فقط زور بلده با دعوا باید ازش بگیرم 🤦لعنت به آدم بی منطق 

تو اول لوس بازی در بیار و باخندن اگه مسئله پیش نرفت بعد برو سراغ راه حل خودت 

من پیس بابام میشینم چرت و پرت میگم و میخندم یکمم از خوبیام میگم که مثلا امسال این درسو ماکسیمم کلاس شدم بعد پولو میکیرم وگرنه راحت که پول نمیدن 

سیاست دخترانه داشته باش گلم