2789

اره داشتیم خب چطور ازمراقبتاش بگم فقط خیلی سخته

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابام تشنج کرد🥺

تجربه اقدام و بارداری و سقط دارم و سونو و آزمایش بلدم تفسیر کنم کمک خاستین بگین🩺           ژینا‌گیان,تونامری,ناوت‌ئه‌بیته‌ره‌مز . .           من یه INTJ  منطق گرام با من از عشق حرف نزنید🥲. درخاست دوستی ندین❌ اینکه از مشکلاتم با همسرم میگم دلیلی نمیشه که بخام خیانت کنم درخاست نده آقای محترم🤢           کسایی که تو تاپیک های کودک همسری میگن ده سالمون بود ازدواج کردیم هشت تام بچه داریم راضیم احترام بزارید . مثل سگ دروغ میگن . یاد بگیرید به هر چیزی احترام نزارید کودک همسری همون آدمخواریه فقط خوردن روح آدم :)        بیاین ما بدبخت بیچاره ها بچه نیاریم شاید نسل بدبختی منقرض شد و دنیا شاد شد...به جای اینکه تو بارداری قرآن بخونی تا فرزند صالح بیاری قبل بارداری کتاب تربیت فرزند بخون مشاوره برو و حسابتو پر پول کن قول میدم فرزند صالح بیاری❤️     
اره داشتیم خب چطور ازمراقبتاش بگم فقط خیلی سخته

آره مامانم ضربه خورده سرش خونریزی کرده حالا همش داره حرف میزنه میگه بلند شو به محمد (داداش بزرگش هست) بگو بیاد تموم کنیم و خواب نمیره و همش داره راه میره 

در آهنی خورده به سرش خونریزی کرد قبل از عمل 11 بود هوشیاریش، تو ای سی یو 9 بود الان رسیده به 12

هوشیاریش خوبه عزیزم 13 هوشیاری عالیه البته به مدت زمانی که بیهوش بوده به منطقه ای از مغز که آسیب دیده به سنش و عمق ضایعه هم بستگی داره انشالله به خیر بگذره

ببین اینجوری نمیشه دقیق گفت اما قسمت جلوی مغز لوب فرونتاله این لوب مسئول تعدیل رفتاره برای همین میگی پرخاشگر شده و فحش میده چون لوب فرونتال کنترلش روی رفتار رو از دست داده حس میکنم با گذشت یک هفته تقریبا آروم بشه اگه آسیب شدیدی ندیده بشه بعدتر که وضعیت حیاتیش ثابت شد از داروهایی مثل q10 برای تقویت مغزش استفاده کنید 

ببین اینجوری نمیشه دقیق گفت اما قسمت جلوی مغز لوب فرونتاله این لوب مسئول تعدیل رفتاره برای همین میگی ...

مامان من اصلا خواب نمیره و فحش میده و اینکه خوابم نمیره و یک جمله ای رو مدام تکرار میکنه