خانما خیلی ترسیدم شرمنده گلاب به روتون الان دستشویی بودم دیدم داره خون میره ازم خون قرمز شفاف البته من ۲ ۳ روز پیش یبدست داشتم و خیلی اذیت شدم واسه دستشویی نکنه چیزی باشه توروخدا بگید چیکار کنم
این دنیا به من سخت گرفته خیلی زیاد منکر این نمیشم که خیلی هاش رو خودم با گناه از خودم گرفتم .این من باعث شده بجا هایی که میخواستم نرسم .ولی این من از امروز اجازه نمیده که فرصت های خوب از دست بره فرصت های با خدا بودن ،با خدا به دست اوردن .با خدا به دست اودن خیلی با ارزش هست . میخوام از زندگی با خدا بودن لذت ببرم ومشکلات باعث ناراحتی گناه نشه .میخوام به تهمت ها ناروا ها اهمیت ندم .من عاشق اسمان وعکاسی از اسمانم و هر روز انجامش میدم من عاشق کتابم وهرروز انجام میدم من کارهایی که عاشقشون هستم رو انحام میدم ومطمئن میشم که کار های مورد علاقم منو زیر سوال نمیبره .میخوام اونقدر پاک باشم تا جای هیچ حرفی نباشه تا وجدانم راحت باشه .اگه دوست دارین برام یه صلوات بفرستین .ممنون که وقت گذاشتی و امضا منو خوندی منم به نبت تو صلوات میفرستم اگه بگی خوندی.🤗
تجربه اقدام و بارداری و سقط دارم و سونو و آزمایش بلدم تفسیر کنم کمک خاستین بگین🩺ژیناگیان,تونامری,ناوتئهبیتهرهمز . . من یه INTJ منطق گرام با من از عشق حرف نزنید🥲. درخاست دوستی ندین❌ اینکه از مشکلاتم با همسرم میگم دلیلی نمیشه که بخام خیانت کنم درخاست نده آقای محترم🤢 کسایی که تو تاپیک های کودک همسری میگن ده سالمون بود ازدواج کردیم هشت تام بچه داریم راضیم احترام بزارید . مثل سگ دروغ میگن . یاد بگیرید به هر چیزی احترام نزارید کودک همسری همون آدمخواریه فقط خوردن روح آدم :) بیاین ما بدبخت بیچاره ها بچه نیاریم شاید نسل بدبختی منقرض شد و دنیا شاد شد...به جای اینکه تو بارداری قرآن بخونی تا فرزند صالح بیاری قبل بارداری کتاب تربیت فرزند بخون مشاوره برو و حسابتو پر پول کن قول میدم فرزند صالح بیاری❤️
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
اگه روشن ینی الان ک رفتی خون اومده یا در اثر یبوست زخم شده ک دوباره تازه شده یا شقاق داری
بهار بودو تو بودی و عشق بودو امید،بهار رفت و تو رفتی و هرچه بود گذشت..../آدمها را به خاطر گناه دیروز سرزنش نکن شاید ک استغفار کرده باشد/ اول خودت انسان باش بعد برو منبر ....(دخترم همه زندگیمه)
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑