2777
2789
عنوان

دنیای بی عدالت

96 بازدید | 10 پست

کاش اینطوری بی عدالتی نبود 😔 

واقعا بعضیا لذت خوشبخت بودنو همه جوره توی این دنیا میبرن . اون دنیاشون هم صد در صد خوبه چون وقتی انقد خدا دوسشون داشته همه چی بهشون داده صد در صد هم بعدا بهترین جا اون دنیا بهشون میدن

همه چی دارن عشق پول زیبایی خانواده عالی شوهر خوب بچه خوب زندگی مرفه تحصیلات شانس و ... ولی بعضیا بزور یکی دوتاشو دارن اگرم دارن همیشه مشکلات باید داشته باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان میگن لابد حکمتی داشته:/

آره من میگم 

هیچ کاری بی حکمت نیست 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
آره من میگم  هیچ کاری بی حکمت نیست

اما هیچوقت هم حکمتش رو نمیفهمی فقط اینطوری خودت رو قانع میکنی👌

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤

تا کی خودم و قانع کنم یعنی کل زندگی من حکمت خداست 

پس حکمتش از خوشبخت بودن بقیه تا آخر عمر چیه 

مثلا با دادن بدبختی غصه و درد و حسرت به زندگی من میخاد چه حکمتی رو بهم نشون بده 

فقط ۱۸سالمه اینکه خوشبختی و خنده نمی‌دونم چیه حکمتش از چیه کسی می‌دونه ؟!

نکنه اضافم رو این کره خاکی خب اگر هم زیاد باشم می‌تونه من و بکشه هم خودش راحت شه هم من 

حکمت این یکی چیه ..؟؟فقط خودم و گول میزنم که حکمت 

نه هیچ حکمتی نیس این دنیا که برام داره میگذره زندم ولی با مرده ها فرقی ندارم به خاطر کفر گفتن هم اون دنیا تو جهنممم 

مسلما اونایی که هیچ مشکلی ندارن برا شکستن ناخون شون جوش میزنن فکر میکنن مشکل همونه که خب خدا سریع براشون درست می‌کنه ولی من و اول زجر کش می‌کنه عذاب میده بعدم که خود به خود میمیرم 

تا کی خودم و قانع کنم یعنی کل زندگی من حکمت خداست  پس حکمتش از خوشبخت بودن بقیه تا آخر عمر چیه ...

امیدوارم مشکلاتت حل بشه‌ عزیزم❤

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤
تا کی خودم و قانع کنم یعنی کل زندگی من حکمت خداست  پس حکمتش از خوشبخت بودن بقیه تا آخر عمر چیه ...

دقیقا سوالم اینه چرا زجر کشمون می‌کنه . چرا چیزایی که میخوایم نمیده اگرم بعضی وقتا از هزار بار میده میگیره یا نصفه میده . خوش بحال اونایی که این دنیا خوشبختن وقتی این دنیا خوشبختی اون دنیات هم خوب میشه چون همش شکر می‌کنی و پول داری که کمک بقیه کنی ولی خب حیف خدا انگار دوستمون نداره 

بعضی وقتا فک میکنم دوسم داره ولی یهو یه چیز میشه که بدتر از قبل میکوبم زمین که میگم کاش اصن نمیشد 

من که نمیخواستم دنیا بیام حالا که اومدیم کاش ما هم مثل اونا شاد باشیم . الان شاید بگن تلاش کن خوشبخت بشی به هدفات برسی  ولی همیشه چی تلاش نیس . اونا بدون تلاش همه چی دارن ما باید خودمونو بکشیم آخرشم معلوم نیس چی بشه

نه توی یه سری از مسائل شاید اون موقع نفهمیدم ولی بعدش چرا، ولی توی یه سری دیگه شاید نفهمم ولی نفهمیدنم دلیل بر بی حکمت بودنش نیست 

شما وقتی بلوتوث موبایل رو وصل میکنی مگه میبینی ارتباط بین دوتا گوشی رو؟ نه ولی ندیدن شما دال بر نبودن اون ارتباط نیست، شایدم بگی نمیبینم ولی اگه دقیق تر بشم چرا، ماهم اگه توی اتفاقات روز مره مون دقیق بشیم میتونیم یه سریاشو درک کنیم 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷