2821
2789

[QUOTE=249068045]سلام.... شما خوب شدی؟ میشه بگی چطوری بودی دقیقا. اخه برا من این مدلیه که یهو انگار دوتا پشت هم میزنه ...[/QUOTE

سلام منم همینم . خوب هم نشدم انگار درمان نداره

اونی که باورت داره یک قدم جلوتر از کسی هست که دوستت داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکتر رفتی؟ ینی شمام دوتا پشت هم انگاری میزنه و به سرفه میفتی؟ انگار میکوبه

اره . دکتر خیلی رفتم میگن از استرسه ولی من استرس هم نداشته باشم این مشکلو دارم

اونی که باورت داره یک قدم جلوتر از کسی هست که دوستت داره
سلام.... شما خوب شدی؟ میشه بگی چطوری بودی دقیقا. اخه برا من این مدلیه که یهو انگار دوتا پشت هم میزنه ...

سلام..برای من دقیقا همینجوریه..انگار تو یه لحظه، ضربان قلب دوبار میزنه..البته سرفه نمیکنم..شما در نهایت مشکلتون حل شد؟

سلام..برای من دقیقا همینجوریه..انگار تو یه لحظه، ضربان قلب دوبار میزنه..البته سرفه نمیکنم..شما در نه ...

سلام دوستم. ببخشید سایت مشکل داشت اصلا نتونسنم جوابتو بدم. ببین انگار یه مدت نیس دوباره برمیگرده. من دوماه خوب بودم باز اومد. من اکو و نوار و تست ورزشم دادم هیچی نبود. گفتن استرس و تغییرات هورمونی.. میدونی یه جوریه انگار یهو یه حباب تو سینت میترکه. نمیدونم هر چی هست اعصاب خورد کنه.دولا بشم یا یه حرکت خاص ام بکنم میشه. میگم که یه مدت میره باز میاد

سلام دوستم. ببخشید سایت مشکل داشت اصلا نتونسنم جوابتو بدم. ببین انگار یه مدت نیس دوباره برمیگرده. من ...

سلام خب خدارو شکر که نوار قلبتون خوب بوده..تو چن تا تاپیک دیده بودم که خیلیا همین مشکلو داشتن و بعد از مراجعه به دکتر همه تستا و نوار قلبشون سالم بود و دکتر گفته بود که فقط باید استرس و اضطراب رو از خودشون دور کنن..منم از بچگی این مشکلو‌ دارم ولی دکتر تا حالا نرفتم تو یه دوره هایی زیاد میشه ولی یه مدت هم اصلا خودشو نشون نمیده..بله واقعا اعصاب خورد کن و اذیتت کنندس😑مخصوصا چون یه دفعه ناگهانی و تو یه لحظه اتفاق میفته انگار که به ادم شوک وارد میشه..انشالله که چیزی نیس و دیگه برای همیشه از بین بره و سراغت نیاد❤️

سلام خب خدارو شکر که نوار قلبتون خوب بوده..تو چن تا تاپیک دیده بودم که خیلیا همین مشکلو داشتن و ...

البته این مشکل به معده هم ربط داره. من گاهی اینو متوجه میشم که معدم اذیت باشه اینجوری میشم. بعصی وقتا که شدیدتر باشه یه ضعفی ام سراغم میاد. مثل وقتی که قند بیفته...  دقیقا یه مدتی نیست یه موتی هست😒🤪. 

انشاءالله شمام سلامت باشی. هر جند این روزا همه دوچار استرسیم

سلام خب خدارو شکر که نوار قلبتون خوب بوده..تو چن تا تاپیک دیده بودم که خیلیا همین مشکلو داشتن و ...

سلام دوستم خوبی؟ شما در چه حالی بهتری. من دوباره چند روزه خیلی اذیتم.یه مدت نبود چقد ارامش داشتم و را حت بودم... شما در چه حالی

سلام دوستم خوبی؟ شما در چه حالی بهتری. من دوباره چند روزه خیلی اذیتم.یه مدت نبود چقد ارامش داشتم و ر ...

سلام خیلی ممنون شما خوبی؟ای بابا دوباره اومد سراغت،این متاسفانه همینجوریه تو یه مدتی خیلی شدید میشه یه مدت هم کم میشه شاید استرس گرفتی یا بخاطر چیزی ناراحت شدی زیاد شده،برای من الان چن وقته که دیگه شدید نشده نهایتش ماهی یکی دوبار برام اتفاق میفته دو سه سال پیش یادمه به مدت یکسال خیلی شدید شده بود بعد دوباره کم شد..ولی همین مقدار کمش هم اذیت کنندس😞زمانایی که بیشتر اذیتت میکنه تو دوره های خاصی نیس؟مثلا من همیشه دارم ولی تو دوره هایی که استرس میگیرم یا بخاطر موضوعی ناراحت میشم حس میکنم تعداد دفعاتش بیشتر میشه

سلام خیلی ممنون شما خوبی؟ای بابا دوباره اومد سراغت،این متاسفانه همینجوریه تو یه مدتی خیلی شدید ...

راستش گاهی حس میکنم انگار یه التهابی تو معدس که به قلب فشار میاره. یا نمیدونم مثلا من التهاب مفصل فک دارم که گاهی اذیتم میکنه. انگار اینم باعثش مبشه. میدونی هر چییزی ممکنه ولی جون قلبه هر جقدرم بگن سالمه باز ادم استرس میگیره. اینجور وقتا خیلی فکر و خیال سراغم میاد نمیدونم نمنه ایست قلبی شم و اینا 😏. خلاصه درک میکنی چی میگم. دقت کردی اون لحظه انگار ادم خالی میشه حس بدیه. قشنگ انگار یه تپش رو نبض نمیزنه بعد دوباره میکوبه و شرو میشه. خیلی عجیبه. مثلا یه روز خوبم کاملا یه روز اذیتم. برام دعا کن کلا بره و اروم بشم.... مرسی مه به حرفام گوش میدی. اینجور وقتا خیلی ناراحت و اذیتم

راستش گاهی حس میکنم انگار یه التهابی تو معدس که به قلب فشار میاره. یا نمیدونم مثلا من التهاب مفصل فک ...

اره کاملا درک میکنم چی میگی ادم حس میکنه قلب میخواد ایست کنه مخصوصا وقتی زیاد اتفاق میفته…خیلی محکم میزنه و چون ناگهانی اتفاق میفته مثل شوک میمونه..من شاید تا چن وقت دیگه بخاطرش برم دکتر قلب بازم معلوم نیس…چون هرچند وقت یکبار سمت قلب و بازوی چپم حس سنگینی میکنم..شما که میگی خداروشکر آزمایشات همه سالم بودن و دکتر گفته مشکلی نداری ولی ای کاش یه راه حلی براش پیدا میکردن😞اخه تا کی میشه تحمل کرد..البته احتمال داره بخاطر تیرویید هم باشه چون از چن نفر شنیده بودم تیروییدشون رو قلبشون تاثیر گذاشته بوده..انشالله مشکلتون حل شه و دیگه از دستش خلاص شی..اون مدتی که این مشکلم خیلی  شدید شده بود خیلی خیلی حس بدی بود و الان میدونم واقعا چه حالی داری..

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز