2777
2789
عنوان

برای عفونت دندون چی خوبه؟

122 بازدید | 19 پست

از شنبه دندون عقل بالا و پاینمو کشیدم ولی دندون پایین از همون روز داره درد میکنه دردش زده ب همه دندونام انگار فکم شکسته آموکسی سلین هم خوردم ولی فک کنم عفونت کرده چیکار کنم خوب شه؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکر فکر میکنی عفونت کرده برو دکتر ببینه...جراحی کردی عقل و یا کشیدی؟

کشیدم ولی نیم ساعت کشید ک همین پایینی رو کشید تازه اخرشم گفت ببین تو استخون بود ی تیکه از استخونتم کنده شد نشونم داد 

سر خود دارو نخور برو نشون بده شاید ریشه مونده

وای ن تورو خدا تازه چند روز پستم گلوم عفونت کرده بود روی لوزه هام سفید شده بود هیچی نمیتونستم بخورم رفتم دکتر نتونست تشخیص بده چیه ترسیدم از این باشه هرچی دارو داد خوردم بهتر شده اون ولی داروهای بی ربط داد همش

سلام عزیزم

محیط دهانتونو تمیز نگه دارید آب نمک در دهان نگه دارید و دور بریزید آروم با انگشت تمیز عسل به اطراف لثه تون بمالید البته عسل مطمئن و اصل خودتون هم دمنوش آویشن و عسل و آبی که ختمی خبازی درش خیس خورده رو بنوشید 

انشااا... که مشکلتون حل بشه

یا حق🌻🌻🌻

کشیدم ولی نیم ساعت کشید ک همین پایینی رو کشید تازه اخرشم گفت ببین تو استخون بود ی تیکه از استخونتم ک ...

وای یا خدا...عکس opg گرفتی؟عکس کل دندون ها؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
وای یا خدا...عکس opg گرفتی؟عکس کل دندون ها؟

ن فقط یدونه تکی از ایناک میدن نوار رو میزاری تو دهنت یکی گرفت تو عکس گفت خوبه ریشه نداره با ی تکون در میاد ريشش اندازه ی بند انگشت بود ته ریشه هم ی تیکه استخون 

ن فقط یدونه تکی از ایناک میدن نوار رو میزاری تو دهنت یکی گرفت تو عکس گفت خوبه ریشه نداره با ی تکون د ...

برا دندون عقل حتما باید عکس opg بگیری حالا که به خیر گذشت خداروشکر ولی اعصابش گاهی متصل به عصب فکه و ممکنه تو کشیدن مشکل ایجاد بشه...الانم باید مرتب آب نمک قرقره کنی چیزای خنک بخور...اصلا غذای داغ چای داغ نخور تا التهابش بخوابه...بستنی بخور...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
برا دندون عقل حتما باید عکس opg بگیری حالا که به خیر گذشت خداروشکر ولی اعصابش گاهی متصل به عصب فکه و ...

طبیعیه درد‌ش میزنه ب بقیه دندونا اطراف انگار نبض  داره حتی تو گوشمم درد میکنه