2777
2789
منم همینطورم الان با مصرف دارو یکمی کمترشده البته برای من شدیدتره 

خیلی حس بدیه خستم کرده ... مثلا دیدی که باید جلو بعضیا مغرور بود من نمیتونم دیگه یه حسی میگه باشی که چی بشه انکار غرورممم از دست دادم .مثلا یکی داره راجب به چیزی حرف میزنع من میگم آره الان داره راجب این موضوع حرف میزنع و بهش فک میکنم و انگار می‌خوام ایراد بگیرم ..یا یه سوالی از شوهرم دارم یه حسی میگه مگه خودت نمیدونی اصلا چجوری بگم

عزیزم فکرمیکنم توهم مشکل وسواس پیدا کردی من یکسال بااین مشکل عذاب کشیدم تازه دوماهه رفتم دکتر و دارو ...

منم دکتر رفتم آرزو جون بهم قرص آسنترا داد دو ماه خوردم دیگه ادامه ندادم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی حس بدیه خستم کرده ... مثلا دیدی که باید جلو بعضیا مغرور بود من نمیتونم دیگه یه حسی میگه باشی که ...

درکت میکنم منم اولا این حس هارو داشتم بعد تبدیل شدن به افکار خیلی بدتر گلم

من یکمی دیر اقدام کردم برای درمان بخاطر همین مشکلم روز به روز بزرگتر شد اگه یکسال پیش درمان رو شروع میکردم الان خوب شده بودم

منم دکتر رفتم آرزو جون بهم قرص آسنترا داد دو ماه خوردم دیگه ادامه ندادم

خب تو اشتباه کردی قشنگم

تو نباید سرخود بخوری و بعدش قطع کنی اینجوری حالت خوب که نمیشه هیچ بدترم میشی من حالم انقدر بده که به دکترم گفتم حاضرم یکسال هم که شده دارو مصرف کنم اما کاملا خوب بشم چون این افکار مزاحم بدتر ادم رو از پا در میارن بعدش قرص های اعصاب اینطور نیستن که در ۱یا۲ماه تاثیر بزارن و کاملا خوب بشی یکمی طول میکشه شاید۴ماه شاید ۵ماه باید طبق دستور پزشک پیش بری تا مشکلی پیش نیاد من دارم طبق دستور پزشکم پیش میرم و حس میکنم کمی بهترم

درمانت رو شروع کن و طبق گفته پزشکت پیش برو مطمئن باش خوب میشی فقط باید یکمی صبور باشی خوبم که شدی نباید فکرکنی اره من خوب شدم و باید دارو رو قطع کنم نه اینطور نیست شاید بعداز خوب شدنت هم ۲یا۳ماه دکترت بگه باید دارو مصرف کنی تا دوره درمانت کامل بشه بعدش دکترت کم کم داروت رو قطع میکنه سعی کن بااین حال بد نمونی عزیزدلم من تجربه کردم که بهت میگم😘

خب تو اشتباه کردی قشنگم تو نباید سرخود بخوری و بعدش قطع کنی اینجوری حالت خوب که نمیشه هیچ بدترم میش ...

ممنونم عزیزم من ده ماهه که زایمان کردم از یه ماهگی بچم شروع شد . کلا مثلا فیلم عروسیمو میبینم میگم عروسی یعنی چی چرا مردم عروسی میگیرن کلا یعنی چی رقص یعنی چی کلا از همین فکرای مزخرف وقتی میان میشینم گریه میکنم 

واقعا نمیدونم چم شده 

ممنونم عزیزم من ده ماهه که زایمان کردم از یه ماهگی بچم شروع شد . کلا مثلا فیلم عروسیمو میبینم میگم ع ...

فقط ازاین افکار داری؟

یعنی علائم های دیگه ای نداری؟

به نظرم داروت رو زیرنظر دکتر شروع کن و ادامه بده خوب میشی عسلم

ممنونم عزیزم من ده ماهه که زایمان کردم از یه ماهگی بچم شروع شد . کلا مثلا فیلم عروسیمو میبینم میگم ع ...

عزیزم تاپیک افسردگیت رو خوندم 

مشکل بی علاقگی هم پیدا کردی؟

ببین من دکترنیستم اما یکسال درباره حالم خیلی جستجو کردم اگه میخوای خوب بشی برو دکتر و زیرنظرش داروت رو شروع کن و طبق گفته پزشکت برو جلو خوب میشی هرچقدر دیرتر درمان رو شروع کنی دوره درمانت هم طولانی تر میشه😘💋