شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
کاش میشد درخت بودم، کاش تکه سنگی بودم در اعماق اقیانوس، کاش میتوانستم حیوانی باشم در دشتهای سرسبز و آزاد، نمیدانم، کاش هر چیز عجیبی باشم جز یک زن در دل خاورمیانه 💔
کباب ...اماده کردنش بامن همه کارش بامن ....اونوقت موقع خوردن شوهر جان میگه خوب راحتت کردم همه کارارو من کردم
این دنیا به من سخت گرفته خیلی زیاد منکر این نمیشم که خیلی هاش رو خودم با گناه از خودم گرفتم .این من باعث شده بجا هایی که میخواستم نرسم .ولی این من از امروز اجازه نمیده که فرصت های خوب از دست بره فرصت های با خدا بودن ،با خدا به دست اوردن .با خدا به دست اودن خیلی با ارزش هست . میخوام از زندگی با خدا بودن لذت ببرم ومشکلات باعث ناراحتی گناه نشه .میخوام به تهمت ها ناروا ها اهمیت ندم .من عاشق اسمان وعکاسی از اسمانم و هر روز انجامش میدم من عاشق کتابم وهرروز انجام میدم من کارهایی که عاشقشون هستم رو انحام میدم ومطمئن میشم که کار های مورد علاقم منو زیر سوال نمیبره .میخوام اونقدر پاک باشم تا جای هیچ حرفی نباشه تا وجدانم راحت باشه .اگه دوست دارین برام یه صلوات بفرستین .ممنون که وقت گذاشتی و امضا منو خوندی منم به نبت تو صلوات میفرستم اگه بگی خوندی.🤗