2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه کارخانه

اگه اخراج بشه که بایگانی میشه . اگه بازنشست بشه مدارک و مستندات پرونده همونجاس فقط یه نسخه برای بیمه  ارسال میشه

اینجا هستم به 2 دلیل 1. بیاموزم 2. دانسته ها و تجربه های ناچیز خود را بی منت در اختیار اعضای سایت قرار دهم
اگه اخراج بشه که بایگانی میشه . اگه بازنشست بشه مدارک و مستندات پرونده همونجاس فقط یه نسخه برای بیمه ...

قضیه از این قراره که نامزدم البته هنوز عقد نیستیم ، که تو قسمت کارگزینی کارمنده ،با یه دختر دوست شد تو کارخونه بعد پشیمون شد اومد بهم گفت دختر خوبی نبود فلان الانم از کارخونه رفته اخراج شده 

بعد من بهش گفتم میشه عکسشو ببینم از رو پروندش بدونم چه شکلی بوده گفت نمیشه پرونده ی کسایی که رفتن میره یه قسمت دیگه 

میخوام بدونم حرفش درسته ؟

تاپیک هاتو خوندم واقعا قصد داری ببخشیش؟ مطمعنی دوباره خیانت نمیکنه؟

اره خیلی خیلی پشیمونه میگه کسی جز تو رو دیگه نمیخوام میگه من با خیانت هم به روح خودم صدمه زدم هم تو چون من خائن نیستم 💔

قضیه از این قراره که نامزدم البته هنوز عقد نیستیم ، که تو قسمت کارگزینی کارمنده ،با یه دختر دوست شد ...

ساز و کار مراکز خصوصی تا حدود زیادی فرق می کنه. احتمالا میره تو بایگانی و اتاق و قسمت جدایی ممکنه باشه و معمولا هر شخصی هم دسترسی نداره 

اینجا هستم به 2 دلیل 1. بیاموزم 2. دانسته ها و تجربه های ناچیز خود را بی منت در اختیار اعضای سایت قرار دهم
ساز و کار مراکز خصوصی تا حدود زیادی فرق می کنه. احتمالا میره تو بایگانی و اتاق و قسمت جدایی ممکنه با ...

البته در حالت عادی هم دسترسی به پرونده ها هم به آسونی نیست. در فایل ها و کمدها نگهداری میشه

البته در حالت عادی هم دسترسی به پرونده ها هم به آسونی نیست. در فایل ها و کمدها نگهداری میشه

ممنون از راهنماییتون 👍👍

فکر کردم شاید چون نخواسته عکسشو ببینم اینطوری گفته ..

ممنون از راهنماییتون 👍👍 فکر کردم شاید چون نخواسته عکسشو ببینم اینطوری گفته ..

خواهش می کنم. موفق باشید