2777
2789

منم باقالیشویی های زیادی کارکردن وازهیچکدوم راضی نبودم تا اینکه اومدم ازنی نی سایت انتخاب کنم  باتوجه به کامنتهایی مثبتی که ازاندرزگو خواندن فرشامو دادم خیلی استرس فرشامو داشتم امروز برام آوردن بی اغراق بگم هم فرشای دستبافم وهم ماشینیا خیلی خیلی تمیز و براق شده اولین سالیه که از قالیشویی راضیم ازخانومهای که معرفی کردن ممنونم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان بهتون توصیه می کنم یه تجربه خوب برای قالیشویی در غرب تهران رو با قالیشویی بنفشه داشته باشید

واقعا کارشون حرف نداره

در تمام مناطق غرب تهران هم سروریس دارند و قیمتهاشون هم عالیه

بازدید از سایتشون ضرر نداره   

https://zaya.io/ofi27

دوستان بهتون توصیه می کنم یه تجربه خوب برای قالیشویی در غرب تهران رو با قالیشویی بنفشه داشته باشید ...

شویی اندرزگو-

با توجه به اینکه دو سال قبل داده بودم به یه قالی شویی که گند زد به قالی هام و تموم گل های ابریشم قالی من خوابید، یه تخته دیگه هم داشتم که با توجه به شستشوی نامناسب اونم غرق پشم و کرک بود و افتضاح تو خونه ام درست کرد،  دیگه این دفعه گفتم اول که اومدید بهم بگید چیکار می کنید.

بعد قالی هام رو ببرید.

من خیلی حساسم هم روی تمیزی. هم روی قالی هام.

خلاصه یه کارشناس اومد. خیلی با دقت قالی رو چک کرد و گفت قالی انگار جون داره. و نباید قالی رو مثل فرش ماشینی با شیلنگ شست. و تایید کرد که گل های ابریشم قالیم رو نفر قبلی خراب کرده.

قالی هام رو دی ماه بردند.  الان که 23 بهمن آوردند. دور قالی هام رو چرم مرغوب دوختند. ریشه زدند. شستند. لکه گیری کردند.

اینقدر قالی هام تمیز و معطر شده که زنگ زدم و هزار بار ازشون تشکر کردم.

خیلی ممنونم ازشون.

خیلی خیلی زیاد. الهی پول من حلال شون باشه. 

قالی شویی اندرزگو.شعبه غربش 44634282

کارخانه قالیشویی ونک عالیه👌👌👌 فرشهای تبریز و ماشینی سفید ابریشمی  رو برای شستشو و لکه برداری بهشون دادم خیلی خیلی خوشحالم از اینکه تونستم بالاخره یه قالیشویی کاردرست پیدا کنم و باخیال راحت از این به بعد باهاش کار کنم من که خیلی راضیم از شستشو ی مطلوب و سرویس دهی به موقع و پرسنل با تجربه و بسیار موداب کارخونه قالیشویی ونک شمارشو میتونید از ۱۱۸ بگیرید که مطمعن تره چون اول من اشتباهی از گوگل نزدیک بود فرشامو بدم به یک قالیشویی که خودش رو قالیشویی ونک معرفی کرده بود ولی  به موقع از فاکتورش متوجه شدم که قالیشویی رز هست بعد فهمیدم که چند تا از قالیشویی ها از اسم و برند قالیشویی ونک سوع استفاده میکنن حواستون باشه شما هم گول نخورید تلفنشو میذارم ۴۴۲۱۵۷۴۹ و ۸۸۶۴۲۲۱۲  ولی برای اطمینان از ۱۱۸ بگیرید 

قالیشویی فرمانیه خوبه من خودم چون با توجه به کامنت ها سراغ این قالیشویی رفتم گفتم حتما کامنت بگذارم، به نظرم بسیار منظم و حرفه ای بودند و درخواست پول اضافی هم نکردند. کیفیت هم راضی کننده است. قطعا بازهم از خدمات اینجا استفاده میکنم موفق باشید(۴۴۰۹۱۳۸۷)

(۷۷۳۶۳۷۶۲)(۲۲۴۶۲۴۰۰)

قالیشویی فرمانیه خوبه

ماقبلابا قالیشویی دیگه ای کار میکردیم ولی خب… راضی نبودیم و مجبورشدیم شرکت قالیشوی رو عوض کنیم و ب توصیه بستگان فرمانیه رو انتخاب کردیم والان چندساله مشترک این قالیشویی هستیم و بسیارراضی هستیم بعداز کیفیت خوبی ک دارن از قیمتهاشون راضی هستیم.همه جای تهران شعبه دارن.

۲۲۴۶۲۴۰۰.   ۴۴۰۹۱۳۸۷

کارخانه قالیشویی ونک عالیه👌👌👌 فرشهای تبریز و ماشینی سفید ابریشمی  رو برای شستشو و لکه برداری ...

قالیشویی ونک عاااااالی بود .متشکرم دوست عزیز🙏🙏🙏🙏

منم چند تا از قالیشویی هایی که اینجا بود رو تجربه کردم کیفیت قالیشویی ونک از همشون بهتر بود و خوبیش این بود قالیشویی ونک چون غرب بود خیلی به موقع بردن و آوردن. فرشهای دستبافتم خیلی خوب شستن و لکه برداری کردن واقعا کارشون تمیزه .توی بهمن و اسفند هم تخفیف گذاشتن .فرشهای همسایمو دیروز آوردن اونم خیلی راضی بود و کلی ازم تشکر کرد .شمارش اینه .۴۴۲۱۵۷۴۹

۸۸۶۴۲۲۱۲

از کار قالیشویی یاران انصاف راضی هستم و چون گفتن کارشون تضمینی هست و تا وقتی که ما رضایت ندیم هیچ هزینه ی نمیگیرن من خیلی راضی هستم از قالیشویی یاران انصاف بابت کار خوبشون تشکر میکنم واقعا اسمشون روشون هستش با انصاف هستن نسبت به قیمت شون این هم شماره هاشون 02144024996

۰۹۹۳۸۷۴۰۰۴۵

دوستان براتون شمارشون گزاشتم که اگر دوست داشتین تماس بگیرین من راضی بودم

قالیشویی ونک خیییلی خوبه❤❤🙏🙏. فرشهای دستبافت کرک گل ابریشم دادم برای شستشو البته زمانی که کارشناسشون اومد بهم توصیه کرد ریشه فرشامو تعویض کنم آخه ریشه ها همشون پوسیدگی داشت دست میزدی در میومد این پوسیدگی در اثر مواد شیمیایی که ۳ سال پیش دادم یه قالیشویی به وجود اومده بود .امروز فرشامو آوردن هم شستشو و ریشه بافیشون خیلی خوب شده اصلن معلوم نیست ریشه ها عوض شده چون ریشه فابریکی برام زدن خیلی خیلی ممنونم از مجموعه کارخونه قالیشویی ونک ومدیریت خوبشون جناب مقدسی واقعا انسان شریف و مردم داری هستن تخفیف خوبی هم بهم دادن محبت کردن و منم وظیفه دونستم تجربمو به اشتراک دوستان بذارم 

شمارشونو میذارم.۸۸۶۴۲۲۱۲

🙏🙏🙏🙏💙💙💙💙💙💙💙💙💙

من قالیشویی ستاره نیاوران رو معرفی میکنم.

چند روز پیش به توصیه یکی از همسایه هام فرشای ماشینی و دستبافت گرون قیمتی رو دادم به قالیشویی نیاوران دیروز برام اوردن خیلی راضیم از کارشون.

چون خیلی مودب بودند و به موقع وبا کیفیت و هزینه خوب کار رو انجام دادند دلم نیومد معرفیشون نکنم.

من قبلا فرشامو همیشه برای شستشو میدادم گل ابریشم کارش بد نبود ولی قیمتاشون خیلی بالاست نیاوران کارش عالی قیمتاشونم نصف گل ابریشم بود.

اینم تلفنش ۰۲۱۴۴۹۷۲۵۴۵