عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍
چجوریه میشه بیشتر توضیح بدین؟! چرب نمیکنه بعدا پوستو اخه من پوستم چرب بود تازه به حد نرمال رس ...
نه روغن دنبه رو تو غذاتون مصرف کنید پوست شما شفاف میشه چین و چروک هااز بین میره سیاهی زیر چشم و تیرگی و سایه صورت از بین میره
عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍
نه روغن دنبه رو تو غذاتون مصرف کنید پوست شما شفاف میشه چین و چروک هااز بین میره سیاهی زیر چشم و تیر ...
اهان ممنون گلم، از کجا میشه تهیه کرد؟!
و اینکه من 16 سالمه چین و چروک ندارم ولی پوستم مستعد چروکه چون کل خانوادمون مثلا تو سن 20 سالگی خط خنده شون عمیقه یا مثلا چروک دارن من بخاطر جلوگیری ابرسان میزنم و اینا به نظرتون روغن دنبه میتونه مفید باشه؟!
از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:)
اهان ممنون گلم، از کجا میشه تهیه کرد؟! و اینکه من 16 سالمه چین و چروک ندارم ولی پوستم مستعد چ ...
روغن دنبه رو میتونید خودتون درست کنید تو خونه طرز تهیه شم تو نت هست تو نت بزن طرز تهیه روغن دنبه استاد خیراندیش
کل خانوادتون همشون باید روغن دنبه مصرف کنند