لویی_ویتوون مدیر استارتر عضویت: 1400/08/11 تعداد پست: 6025 عنوان موی چتری 108 بازدید | 8 پست سلام بنظرتون موهامو چتری بزنم؟صورتم کشیده و تقریبااا استخونی(نه زیاد)پیشونیمم تخته و بلندم نیست😶و اینکه به نظرتون بیشتر به چه صورت هایی میاد؟پ.ن:متاسفانه نمیتونم عکس بزارم💛🥂 هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱 1400/10/27 | 13:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسس__جادوگر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 9146 چتری خوشگله اما پشیمون میشی سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم) من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
لویی_ویتوون مدیر استارتر عضویت: 1400/08/11 تعداد پست: 6025 چتری خوشگله اما پشیمون میشی چرا؟😅اخه تاحالا نزدم دلم میخواد یه تغییری توی ظاهرم ایجاد کنم هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱
پرنسس__جادوگر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 9146 چرا؟😅اخه تاحالا نزدم دلم میخواد یه تغییری توی ظاهرم ایجاد کنم اخه رسیدگی میخاد..فکر کن صبا که از خواب پامیشی😐😐وز وزی سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم) من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
لویی_ویتوون مدیر استارتر عضویت: 1400/08/11 تعداد پست: 6025 اخه رسیدگی میخاد..فکر کن صبا که از خواب پامیشی😐😐وز وزی اونم هست🙄😂 هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱
بهار_۱۲۳۴ عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 490 عزیزم اینترنت ببین مدلاش برا صورتای مختلف فرق داره متناسب با صورتت بزناگه هم پشیمون شدی اهنگ حسین توکلی دانلود کن که میگه( باز ک چتری زدی وای چه عطری زدی ... هوشم رفت) خودتو دلداری بده😐😂 خدایا با ما سرد و سر سنگین نباش دورت بگردم ما تنها تر از این حرفاییم :)
لویی_ویتوون مدیر استارتر عضویت: 1400/08/11 تعداد پست: 6025 عزیزم اینترنت ببین مدلاش برا صورتای مختلف فرق داره متناسب با صورتت بزن اگه هم پشیمون شدی اهنگ حسین ... ممنون از راهنمایی😂💛🥂 هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱
بهار_۱۲۳۴ عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 490 ممنون از راهنمایی😂💛🥂 خاهش میکنم😂😂😂😂 خدایا با ما سرد و سر سنگین نباش دورت بگردم ما تنها تر از این حرفاییم :)