2777
2789
عنوان

دلم خیلی از دست مامانم شکست

325 بازدید | 16 پست

زمان امتحانات میان ترممه و مامانمم دستش آسیب دیده و با وجود یه خواهر ۱۵ ساله همه کار هارو دارم من انجام میدم و درسم میخونم بعد امروز مامانم اومده میگه برعکس کار الانکه مریضم غذای درست درمون نمیخورم کسی نیست برام میوه پوسست بکنه و غذا مونده میخورم کارامم مونده . هر روز از خواب پا میشم به جای امتحاناتم دارم ظرف میشورم و غذا درست می کنم و ظرف میشورم تمیز می کنم فقط دو روز خورشت تو فریزر داشتیم اوردم سر سفره چون دو تا امتحان خیلی مهم داشتم . حیف زحماتی که کشیدم حیف نمره هام که به خاطر این لطفام پایین اومده . نگین مادره چیکاره فلانه 

بدجور به دلم اومده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخت نگیر گلم...این که دل شکستن نداره...یه روز متوجه میشی کمک به مامانت از این نمره ها خیلی مهمتر بود ...

نمره هامه که اینده شغلیمو میسازه نه مادری که قدر نمی دونه

همه کارا میمونه کسی نیس انجام بده خواهر کوچیکم که زود فرار می کنه به بهونه های مختلف بزرگه هم که نمی ...

خب بمونه به کارات برس تا خواهر کوچیکترتم یاد بگیره اینجوریام نیس همش فرار کنه من بودم میزاشتم بمونه تا بیاد کمکم

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘
به بهونه های مختلف همش فرار می کنه وقتی هم کاری انجام میده ده برابر باید خرابکاری هاشو درست کنی

ببین دفعه دیگه موقع امتحانات خدای نکرده همچین مشکلی پیش اومد.....تاتونستی انجام بده واگه هم نتونستی بذارکاراروی هم بشه یباره انجام بده.... الویتت درست باشه بعدیه دوساعت واسه ناهاردرست کردن یه یکساعت هم بذارواسه ظرف شستن....به اون خواهرت هم غربزن ....به مادرت بگوکه بهش بگه بیادکمکت

خب بمونه به کارات برس تا خواهر کوچیکترتم یاد بگیره اینجوریام نیس همش فرار کنه من بودم میزاشتم بمونه ...

به خدا دو روز  رفتم خونه مادرشوهرم که یکم درس بخونم وقتی اومدم دیدم سینک از بس پره داره منفجر میشه همون دو روزم غذای فریز خورده بودن 

به خدا دو روز  رفتم خونه مادرشوهرم که یکم درس بخونم وقتی اومدم دیدم سینک از بس پره داره منفجر م ...

به خواهرت بگو خجالت بکشه یه تکونی به خودش بده اونم داره زندگی میکنه

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘
ببین دفعه دیگه موقع امتحانات خدای نکرده همچین مشکلی پیش اومد.....تاتونستی انجام بده واگه هم نتونستی ...

دردم کمک نکردن اون نیست دردم اینه ندیده تمام کارایی که کردم به خدا اگه کارایی که کردم میدید به خاطر تمره هام ناراحت نمیشدم . موقعی هم که کرونا گرفت با اینکه سرما خورده بودم یه ماه همه کارا انجام دادم اخرش پیش خاله هام گفت بهم نرسیدن 

سلام عزیزم 

انشاا... که نمره های خوبی بگیرید

عزیزم یک چیز و اگه از الان بدونید تا ابد به دردتون خواهد خورد و اون اینه که هیچوقت به خاطره بنده ها کاری رو انجام ندید ما بنده ها شکر نعمات خدارو هم به جا نمیاریم چه برسه تشکر از همدیگرو

عزیزم اگه با خودتون کنار اومدین و کاری رو به نیت نزدیکی به پروردگار انجام میدین که چه عالی در غیر اینصورت اگه انجام دادین و برای بنده انجام دادین توقع جبران و تشکر و قدردانی نداشته باشید 

یا حق🌻🌻🌻