2777
2789

خدای من، حتی اگر مشکلم را حل نمیکنی، حتی اگر راه نجاتش را نشانم نمی دهی، حتی اگر در مسیر آن یاریم هم نمیکنی، نور ایمان را از دل من نگیر. کافیست در قلبم به تو ایمان داشته باشم تا خودم به تنهایی مشکلم را رفع کنم. اگر در قلبم ایمان به تو وجود داشته باشد، من خود راه نجات را می یابم.

----------------------------------------------

خدای من، کمکم کنم که جز سایه رحمت تو، سایه دیگری وجود ندارد که به آن پناه برم.

خدایا، به پاس تمام صفات خوبت از تو خواسته ای دارم. خواسته ام این است که تنهایم نگذاری و کمکم کنی. اگر بخشنده ای، اگر مهربانی، اگر یاریگری، اکنون زمانش رسیده تا حضورت را در زندگی با تمام وجود احساس کنم.

خدایا، گویی تمام جهان را ظلمت فرا گرفته و در راهم گمراه شده ام. مشعل راهم شو و تنهایم نگذار. با توست که می توانم به انتهای راه برسم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی خدایی به بزرگی تمام تمام آسمان و تمام اقیانوس ها دارم، دیگر وابسته به هیچکس نخواهم شد. خدایا، وجودم وصل است به وجود تو و وابسته ام به عطر حضورت در زندگی ام. کمکم کن که با کمک توست که هیچگاه طعم تلخ وابستگی به غیر را تجربه نخواهم کرد.

شکر حق را کان دعا مردود شد

من ضرر پنداشتم آن سودشد

بس دعاها کان زیان است و هلاک

وز کرم می نشنود یزدان پاک

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)
عالم پر است از تو غایب منم ز عزلت تو حاضری ولیکن من آن نظر ندارم

عالم پر است از تو غایب منم ز غفلت

تو حاضری ولیکن من آن نظر ندارم

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)