2777
2789
عنوان

برداشتن چله

74 بازدید | 5 پست

سلام خانوما خوب هستین میگم اگه چنتا چله باهم برداریم اشکال داره ؟؟؟؟.

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

سلام، فکر نکنم مشکلی باشه. فقط بتونی انجام بدی مهمه.

ان شاءالله حاجت روا بشی

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
سلام، فکر نکنم مشکلی باشه. فقط بتونی انجام بدی مهمه. ان شاءالله حاجت روا بشی

مرسی عزیزم شمام حاجت روا شین التماس دعا تورو خدا میشه واسه منم دعا کنین به زودی زود عروس شم اسمم طاهره اس 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مرسی عزیزم شمام حاجت روا شین التماس دعا تورو خدا میشه واسه منم دعا کنین به زودی زود عروس شم اسمم طاه ...

ای جانم ان شاءالله به خیر و خوشی عروس بشی طاهره جان🌻🌻

برات سوره قدر میخونم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
ای جانم ان شاءالله به خیر و خوشی عروس بشی طاهره جان🌻🌻 برات سوره قدر میخونم

هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس خوشبخت شی عزیزم و دلت شاد 

ممنون عزیزم از این دعای عالی😘 ببین من اینو به هرکسی توصیه نمیکنم چون بعضیا ازدواج خاصی رو میخوان ک ...

فدات شم چشم انشالله خیر ببینی