2777
2789
عنوان

شوهر تو مخیم

225 بازدید | 23 پست

امروزا حانواده پدریم میرن خونه مادرم شایدم سالی یک یا دوبار من عمه و عموهامو بتونم بیینم زیاد نمیبینمشون ، از چند روز پیش به شوهرم گغته بودم خونه مادرم دوشنبه میرم ، خانواده من انفدر به شوهرم احترام میزارن که دیروز حاکسپاری شوهر عمه اش بود برادرم بهشت زهرا اومد که احترام بزاره حالا مامانم یه امروز براش مهمه دختراش مهمون داره پیشش باشن شوهرم دیشب نصفه شبی سر اینکه من بهش گفتم فردا خواهرم دنبالم میاد زوذ برم لح کرده دعوا راه انداخته که نمیزارم خونه مادرت بری بگو نمیتونی بری و حق رفتن نداری هر چی اومدم از در صلح وارد شم بزاره برم یه کلام با داذو بیداد گفت نه خیلی اعصابم خورده الانم خوابه امروزم شانس من بیکاره تو‌خونس ولش کنم تا عصر میخوابه سر همین به خواهرم گفته بودم بیاد دنبالم که زود برم به مامانمم کمک کنم

اینقد منم داغ میکنم یوقت هایی که شوهرم بخواد گیر الکی بده. 

پاشو برو بهش بگو اومد که تو هم به خانوادش احترام میذاری  و مراسم هاشون میری نیومد جهنم خودت برو و بگو کار داشته نیومده. 

لایک نکن دیگه  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینقد منم داغ میکنم یوقت هایی که شوهرم بخواد گیر الکی بده.  پاشو برو بهش بگو اومد که تو هم به ...

با دعوا برم میاد خونه مامانم ابروریزی راه میندازه دیوونه اس همش میخواد مامانمو‌حرص بده۴ ماه مامانم مسافرت بود هی گفت چرا نمیاد‌جاش حالیه حالا ده روزم نشده اومده تز. وقتی اثمده خر چی میشه بهانه مبکنه میگه خونه مادرت حق نداری بری

والا این موقع ها بش میگم مهمونی خونه شما شد من نیومدم. اعتراض نکنیا  بعدم گوشیو میگیدم طرفش می ...

اون خوشحالم میشه مامانم بفهمه بینمون بحث شده کلا خوشش میاد مامانم حرص بخوره

با دعوا برم میاد خونه مامانم ابروریزی راه میندازه دیوونه اس همش میخواد مامانمو‌حرص بده۴ ماه مامانم م ...

وای چقد حرص دراره😒😒😒

یبار دیگه از در دوستی وارد شو و چاخان کن. 

لایک نکن دیگه  

بنظرم اگه نرفتی تا چند وقتی ناراحت باش که دیگه حداقل تکرار نکنه این کارشو

شاید قبلا هم همینکارو کرده

و تو زود باهاش اوکی شدی که به خودش جرات میده بازم الکی بهانه گیری کنه

همه زندگی من : همسرم و پسرم نیکان  
وقتی همچین برنامه هایی دارید و وقتی چنین شوهری دارید،  خب یه کم بیشتر مراقب باشید دعوا نش ...

من اصلا ازدر دعوا وارد نشدم فقط یه کلمه گفتم خواهرم میاد دنبالم با هم بریم که زودتر برم به مامانمم کمک کنم ار اون موقع که اینو گفتم اخلاقش عوض شد و بهانه گیر شد کلا خونه کامانم دو‌روز پشت هم برم حسودیش میشه انگار نازه من اصلا این هفته شنبه و یکشنبه نمبخواستم برم خودس خونه تا شب نبود گفت برو تنها نمونی بعد حالا گیر داده هر روز خونه مامانت رفتن نداره میگم خانواده پدریمو مبخوام ببینم  لج کرده مبخواد حرصم بده

وای چقد حرص دراره😒😒😒 یبار دیگه از در دوستی وارد شو و چاخان کن. 

اتفاقا دیشب از در دوستی وارد شدم یهو دلد و ببداد که به من نزدیک نشو حالم ازت بهم میخوره باهاشم خوبم هیچی نمبگم باز دیوونه بازی در میاره

بنظرم اگه نرفتی تا چند وقتی ناراحت باش که دیگه حداقل تکرار نکنه این کارشو شاید قبلا هم همینکارو کرد ...

من فقط نقطه ضعفم بچمه اگه ازش بچه نداشتم اختیار تام دست خودم بود تا قبل بچه دار شدنم این خبرا نبود فقط اطلاع میدادم میرفتم هر جا میخواستم از وقتی بچه دار سدم دست و‌‌اک بسته اس هر جا که واقعا دوست دارم برم حرصم میده اخر هفته هم تولد پسر خواهرمه یر همونم نمیتونم خیلی سر سنگین باشم لج کنه اونجا هم نیاد