2777
2789

تقریبا همین واجبا میشه

خجالت اعتیادنداره یکمی بکشید بد نیستا🥲🥲                      🥀ماهم توجه دیدیم ولی هارنشدیم🥀                               😏 قبل از اینکه قیافه بگیری ببین اصن داریش😊                         اگه دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت🤐🤐                 https://harfeto.timefriend.net/16508045053455

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اگر وسایل سنگین رو دامادبخره توام میتونی راهش بندازی.

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

اره عزیزم میشه خوبم میشه

ولی یذره سیاست بخرج بده مثل برو از کارگاه مبلسازی مبل بخر جای مغازه 

یا لوازم برقیاتو تو فروش ویژه ی بهمن بخر که طرحای تشویقی دارن. مارک فرشت خیلی مهم نیست براش پ ل زیاد خرج نکن و ازین دست چیزا. واقعا مینونی ی خرید عالی داشته باشی

خانم آقای دکتر

بله میشه چیزای لازم و ضروری بگیرین

سایل برقی چند کاره بخرین دیگه تک تک نخرین که گرون در نیاد

تعداد ظروفتونا شش تایی تا دوازده تایی بخرین و...

بشینین یه لیست بنویسین و قیمتهام رو به روش بعد ببینین چی لازم تره و کاربردی اونا را بخرین

خدایا  درهمه ی سختی ها دلم فقط به تو گرمه، ته دلمو خالی نکن  

عزیز اگه وسیله سنگین ها هم باشما هستن ، مثلا یخچال و تلویزیون و لباسشویی ، بهت توصیه میکنم بری از گناوه یا هندیجان با قیمت مناسب خرید کنی ، الان درهم هم کشیده پایین ،سند ازدواج هم همراتون باشه اگه پلیس راه گیر داد نشون بدین بگین جهازه

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

اگه وسایل بزرگ مثل یخچال و گاز و ماشین لباسشویی با شماست ، کارت سخت میشه ، اگر نه چرا میتونی بعضی وسایل لازم و ضروری رو جنس خوب بخری ، مابقی رو معمولی .

مامان من خورد خورد خریده ،،خوب بیشتر وسایلم کامله ، ولی خب شما اگه تازه میخوای شروع کنی ، فقط واجبا رو بخر ،،من خودم اگه میخواستم الان جهاز بخرم ، فقط واجبا رو میخریدم نه هرچی وسیله برقیه. 

اتو و جاروبرقی  ازهمه واجب تره. 

کتری و قوری و سماور ، یکیشو بخر 

رخت خواب کم تر ببر ، مثلا ۴ تا متکا   یه پتو ،،دوتا تشک 

قاشق و چنگال  ۱۲ نفره بگیر 

چینی یا ارکوپال یکیشو ۱۲ تا بگیر برا مهمون ، یکیشو ۶ نفره دم دست 

سرویس قابلمه یک سرویس بگیر 

کریستال فقط واجبارو بگیر برا پذیرایی عید ، خیلی ها شمعدون و گیلاس خوری رو برا تزئین میگیرن .

ابکش و لگن فقط استیل بگیر ، میتونی سایزهایی مصرفی تو بگیری تا سرویس.

وخورده ریزها رو هم نگاه کن   ببین خونه مامانت  چه چیزایی مصرف دارین همونا رو بگیر . 

واگه پول برات موند ، بقیه اثاث هارو هم به ترتیب ضروری بودنشون تهیه کن .  

خدایا شکرت.