2777
2789
عنوان

لیفت مژه

411 بازدید | 14 پست

صب بخیر عشقا 

کسی میدونه قیمت لیفت مژه چنده ؟ 

اعصابم خورد شد دیگه ، هی ریمل میزنم یا مرتبش میکنم ، باز زشته ، نامرتبه کلا😑

کاربری دست دو نفره ، اشتباه نگیرین❤️  

۳۰۰

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

منم منتظرم پریود شم برم انجام بدم(چون تا سه روز نباید بهش آب بخوره)

قیمتشو پرسیدم از ارایشگره یا گف ۳۰۰ یا ۳۵۰ 

البتع من شهرستانم

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم منتظرم پریود شم برم انجام بدم(چون تا سه روز نباید بهش آب بخوره) قیمتشو پرسیدم از ارایشگره یا گف ...

تا چند مدت دوام داره؟

کاربری دست دو نفره ، اشتباه نگیرین❤️  
دروووغ نگو😐 😶  پس چرا انگار شنیده بودم میگفتن صد تومن😂😶😐

ن بابا

برفرضم اگه برا ۱۰۰ انجام دادن لابد کیفیت کار خیلییی پایینه

دروووغ نگو😐 😶  پس چرا انگار شنیده بودم میگفتن صد تومن😂😶😐

نه بابا بین ۱۵۰ تا ۲۵۰ دیدم 

ولی بدرد نمیخوره انجام هم بوی باز باید ریمل را بزنی 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
تا چند مدت دوام داره؟

۲ تا ۳ ماه

تنها راهش فقط لیفته ؟

کاشت مژه هم هست که پدر مژه رو درمیاره و باعث ریزش مژه میشه

بهترین روش همین لیفت هست

باز باید برم ترمیم؟

ارع

سعنی لیفت هیچ ضرری نداره

نه اصلا من چند سال پیش انجام دادم خیلی راضی بودم

همون مژه خودتو رنگ میکنن و فر میدن ،مثل اینکه فرمژه زدی و باعث ریزش مژه هم نمیشه،یه چیز خیلی شیک و طبیعی

ولی کاشت هم عوارض داره هم خیلی چشمات احساس سنگینی میکنن چون موهای مصنوعی میچسبونن لای مژه هات

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز