2777
2789
عنوان

خواب ام البنین

2093 بازدید | 18 پست

من دیروز ک وفاتشچن بود روزه کرفتم براشون

امشب خواب دیدم

وفات خانم هست و دارن شبیه وعزاداری میکنن

بعد یکی اونجا نذری میده ومنم باخودم گفتم کاش میشد منم ازاونا بگیرم وگرو نگه دارم برای حاجتم 

ولی خیلی دور واصلا خیلی محال به من برسه

درواقع سوزن در انبار کاه پیدا کنی

بعد منم نشستم داشتم به عزاداری نگاه میکردم 

یه دفعه به نفر ازاون نذری(آبمیوه وکیک)رو انداخت جلوی من ومن هم برداشتم و گفتم برای حاجتم گرو نگه میدارم

به نظرتون چ تعبیری داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم  مادر پسره مریضه انشالله بعد بهبودی عقد میکنیم الان نشون هستم

الهییییی مبارکت باشه خانومم 

خیلی خوشحال شدم برات خیلی خیلی خیلی زیاد 

خداروشکر حاجت گرفتی نفست حقه واسه منم دعا کن 

دیدی تو خواب بهت گفتن زمستون همونم شد😍

برای منم نذر نمک کردی الهی به حق فاطمه زهرا نذرت برای منم قبول شه منم ادا کنم خیلی برام دعا کن خیلی زیاد

الهییییی مبارکت باشه خانومم  خیلی خوشحال شدم برات خیلی خیلی خیلی زیاد  خداروشکر حاجت گرف ...

عزیزم دلم تا به حرمت فاطمه زهرا بهترینا مصیبت بشه

چشم انشالله خدابخواد موقع عقدتونمازام دعات میکنم عزیزم 

لطفا برای خوشبختم دعاکن

دعاکن تا چشمان مادر خواستگارم  خوب بشه وباهم به لطف خدا عقد کنیم

عزیزم دلم تا به حرمت فاطمه زهرا بهترینا مصیبت بشه چشم انشالله خدابخواد موقع عقدتونمازام دعات میکنم ...

انشالله به زودی شفا پیداکنن 

شماهم خوشبخت و عاقبت بخیر بشی الهی.

راستی با همون فامیلتون وصلت کردی؟.

انشالله به زودی شفا پیداکنن  شماهم خوشبخت و عاقبت بخیر بشی الهی. راستی با همون فامیلتون وصلت ...

بله 

باورت میشه ایشون اصلا خودش یکسال قبل قصددلشته بیاد خواستگاری ولی دودل بوده که من جواب مثبت میدم یان😁

بله  باورت میشه ایشون اصلا خودش یکسال قبل قصددلشته بیاد خواستگاری ولی دودل بوده که من جواب مثب ...

گیرت همون نماز شب بوده 

راست میگن هرکسی با یچیزی حاجت میگیره 

چقدر سرنوشت قشنگ چیده میشه باید مهر طرف به دلت بیوفته بعد بیاد خداروشکر که حاجت روا شدی برای منم خیلی دعا کن نفست حقه

بله  باورت میشه ایشون اصلا خودش یکسال قبل قصددلشته بیاد خواستگاری ولی دودل بوده که من جواب مثب ...

راستی تو فقط یه هفته نماز شب خوندی؟ 

بعد ترک گناه و نماز اول وقت داشتی؟