2777
2789
عنوان

برررف

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 27 پست
زور بفر نازارکه خویشکه گیان    

اره ولا فرررره.منطقه ایویش برف باریگه؟

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

ان شاالله ک بازم بباره.پسرمن کوچیکه سه سالشه میگه مامان کریسمسه 😁😁میشاوماشازیادنگاه میکنه

پسر منم یه مدت میگفت کریسمس. یا پولا رو دلار حساب میکرد،😅

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالتون ما ک انگار کویره از بس هوا معمولیه و عادیع😐💔

کدوم شهرید؟؟؟ ماهم تاپنجشنبه قبل اینجامثل تابستون بود ازپنجشنبه بارش باران شروع شد ودیروزم برف 

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

پسر منم یه مدت میگفت کریسمس. یا پولا رو دلار حساب میکرد،😅

ای جان خداحفظش کنه..چندسالشه..من شنیدم کارتون بازبان انگلیسی برای بچه بده پسرشمام نگاه میکنه؟

اینجا حتی بارونم نمیاد...

خدابزرگه هنوزدوماه اززمستون مونده

ای جان خداحفظش کنه..چندسالشه..من شنیدم کارتون بازبان انگلیسی برای بچه بده پسرشمام نگاه میکنه؟

ممنون همچنین پسر شما رو،♥️ اولی ۶ سالشه یه چیزایی یاد میگیره از برنامه کودک که میمونی. سعی میکنم زبان انگلیسی نبینه شاید صحنه داشته باشه هرچند دوبله ها هم یا حرف بد میزنن یا گاهی صحنه کمی دارن. الان گاهی خودش با گوشی انیمیشن بن تن میبینه بعضیاش انگلیسیه چون جدیده و ندیدش نگاه میکنه

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
عا ایمه هایمن له ایلام .ایلامیش فره برف نازاری واریه

خواشکر که خواگیان نعمتی خوی بارانه سرمانا

ممنون همچنین پسر شما رو،♥️ اولی ۶ سالشه یه چیزایی یاد میگیره از برنامه کودک که میمونی. سعی میکنم زبا ...

پسرمن ازشبکه جم میبینه صحنه و...نداره فقط بیشترکلماتشوانگلیسی میگه مثلا کل رنگهاروبه اتانگلیسی میگه واعدادتا۱۵رو هرکاری هم میکنم ازسرش نمیافته 

پسرمن ازشبکه جم میبینه صحنه و...نداره فقط بیشترکلماتشوانگلیسی میگه مثلا کل رنگهاروبه اتانگلیسی میگه ...

قبلا ماهواره داشتیم جم برنامه کودک گاهی داشت ولی صحنه کمی هم داشت. الان سمت خونمون نویز داره کلا ماهواره رو جم کردیم ولی حرف یا اعداد انگلیسی یاد بگیره به نظرم هیچ ایرادی نداره البته اگه خودش یاد بگیره و دوس داشته باشه

کدوم شهرید؟؟؟ ماهم تاپنجشنبه قبل اینجامثل تابستون بود ازپنجشنبه بارش باران شروع شد ودیروزم برف 

لرستان کوهدش

چی بگم البته ما کلا منطقه گرمسیریه شهرمون

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .