talisman مدیر استارتر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 2822 عنوان چطوری می تونم حساب کاربری نی نی سایتم رو حذف کنم؟ حساب نی نی سایت دی اکتیو هم داره؟ 96 بازدید | 19 پست ... عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید... 1400/10/27 | 08:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__lover__ عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 11149 باید نی نی یار رو تگ کنی بگی تعلیقت کنه اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....
__lover__ عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 11149 دی اکتیو ینی چی 🙄 اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....
tooska عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 27477 حذف کردن کلا ندارن ، تعلیق شدن همون دی اکتیو میشه بعدا دوباره می تونی پیام بزاری کاربریو برگردونن و تاپیکاتم باقی می مونه فقط صفحه پروفت بسته میشه همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند
سورنا66 عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 104 باید نی نی یار رو تگ کنی بگی تعلیقت کنه چطوری نی نی یار تگ می کنن
talisman مدیر استارتر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 2822 دی اکتیو ینی چی 🙄 غیر فعال باشه و تا یه مدت مشخص نتونم برم توش. مثل پینترست و اینستا عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...
talisman مدیر استارتر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 2822 حذف کردن کلا ندارن ، تعلیق شدن همون دی اکتیو میشه بعدا دوباره می تونی پیام بزاری کاربریو برگردونن و ... چطوری این کار رو کنم عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...
talisman مدیر استارتر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 2822 باید نی نی یار رو تگ کنی بگی تعلیقت کنه چطوری تگش کنم عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...
__lover__ عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 11149 چطوری نی نی یار تگ می کنن اول @ازینابزار بعدش بزن نی_نی_یارپنج مثلا. اصن اولش ک @نی بزاری خودش برات میاره انتخاب کنی آبی میشه تگ میشه. اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....
tooska عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 27477 چطوری این کار رو کنم نی نی یار ۳ که الان فعاله تگ می کنی اگه خواستی برات تگ کنم مثه تگ کردنه اینستاس فقط حتما باید از لیستی که بعد تایپ بغله آیدی باز میشه انتخاب کنی همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند
__lover__ عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 11149 غیر فعال باشه و تا یه مدت مشخص نتونم برم توش. مثل پینترست و اینستا اوهوم همینه دیگه. حالا هر وقت خواستی برگردی تو تماس با ما ، یا تل نی نی یار میگی اسم کاربریت و شماره ای ک باهاش ثبت نام کردی رو برمیگردونه اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....
__lover__ عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 11149 میخوای تعلیق شی؟ برات کنم نی نی یارو؟ اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....
talisman مدیر استارتر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 2822 اول @ازینابزار بعدش بزن نی_نی_یارپنج مثلا. اصن اولش ک @نی بزاری خودش برات میاره انتخاب کنی آبی میشه ... خیلی ممنونم💜💖💜💖💜💖 عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...
__lover__ عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 11149 خیلی ممنونم💜💖💜💖💜💖 خواهش گلم😘 اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....