2777
2789

باید نی نی یار رو تگ کنی بگی تعلیقت کنه

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حذف کردن کلا ندارن ، تعلیق شدن همون دی اکتیو میشه بعدا دوباره می تونی پیام بزاری کاربریو برگردونن و تاپیکاتم باقی می مونه فقط صفحه پروفت بسته میشه

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

حذف کردن کلا ندارن ، تعلیق شدن همون دی اکتیو میشه بعدا دوباره می تونی پیام بزاری کاربریو برگردونن و ...

چطوری این کار رو کنم

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

چطوری نی نی  یار تگ می کنن

اول @ازینابزار بعدش بزن نی_نی_یارپنج مثلا. اصن اولش ک @نی بزاری خودش برات میاره انتخاب کنی آبی میشه تگ میشه. 

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

چطوری این کار رو کنم

نی نی یار ۳ که الان فعاله تگ می کنی اگه خواستی برات تگ کنم مثه تگ کردنه اینستاس فقط حتما باید از لیستی که بعد تایپ بغله آیدی باز میشه انتخاب کنی

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

غیر فعال باشه و تا یه مدت مشخص نتونم برم توش.  مثل پینترست و اینستا

اوهوم همینه دیگه. حالا هر وقت خواستی برگردی تو تماس با ما ، یا تل نی نی یار میگی اسم کاربریت و شماره ای ک باهاش ثبت نام کردی رو برمیگردونه

میخوای تعلیق شی؟ برات کنم نی نی یارو؟

اول @ازینابزار بعدش بزن نی_نی_یارپنج مثلا. اصن اولش ک @نی بزاری خودش برات میاره انتخاب کنی آبی میشه ...

خیلی ممنونم💜💖💜💖💜💖

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

خیلی ممنونم💜💖💜💖💜💖

خواهش گلم😘