محبوبگلمنگلی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 511 عنوان بچه ها جونم کمک😥 97 بازدید | 8 پست مهمون از شهرستان دارم بعد اومدن برن دکتر ، فامیل دور هستن قراره همش برن بیمارستان و دکتر. منم میترسم از کرونا .خیلی استرسی شدم چکار کنم آروم شم. همشم نوزادمو بوس میکنه دارم دیوونه میشم دعا کنید بلا ازمون دور باشه بسلامت بگذره😢 1400/10/27 | 02:19 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میناااااچچچچجحتتت عضویت: 1400/01/25 تعداد پست: 950 اگه به دعا کردن بود که الان وضعمون این نبود خیلی جدی تذکر بدین فرمانده :برو جلو سرباز نترس خدا با ماست سرباز:اگه خدا با ماست کی با اوناست که دارن اینجور مارو تیکه پاره میکنن
روکبانا عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 1090 کرونا کمتر شده نگران نباش. اونا هم حتما جایی نداشتن برن. ثواب داره بهشون بی احترامی نکن
محبوبگلمنگلی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 511 نذار ببوسه بچتو😨 خیلی آدم رودرنجیه .یه بار که گرفتمش گفتم بچم غریبی میکنه .چی بگم والا
محبوبگلمنگلی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 511 اگه به دعا کردن بود که الان وضعمون این نبود خیلی جدی تذکر بدین چی بگم بهشون برمیخوره! !
گلزخمی عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 8054 خیلی آدم رودرنجیه .یه بار که گرفتمش گفتم بچم غریبی میکنه .چی بگم والا اصلا نذار دلشون بشکنه آهشون میگیره ، بگو دکتر گفته سیستم ایمنی بجه ها ضغیف حتی پدرو مادرم نباید ببوسن بچه رو کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
میناااااچچچچجحتتت عضویت: 1400/01/25 تعداد پست: 950 چی بگم بهشون برمیخوره! ! بگو محیط بیمارستان آلودس شما هم میاین لطفا بچه رو نبوسید این همه هم که تلوزیون داره میگه رعایت کنید بعدشم بر بخوره سلامتی خودتون مهمتره که عزیزم فرمانده :برو جلو سرباز نترس خدا با ماست سرباز:اگه خدا با ماست کی با اوناست که دارن اینجور مارو تیکه پاره میکنن
محبوبگلمنگلی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 511 اصلا نذار دلشون بشکنه آهشون میگیره ، بگو دکتر گفته سیستم ایمنی بجه ها ضغیف حتی پدرو مادرم نباید ببوس ... گفتم ما به دختر بزرگه هم اجازه نمیدیم ببوسه چون میترسیم خدای نکرده سرما خورده باشه هنوز خودشو نشون نداده باشه .امیدوارم فهمیده باشه