لطفا کامنت بذارید اگه خدا قبول کنه براتون آیت الکرسی بخونم. اگه دوست داشتین لطفا برای من دعا کنید با صلوات یا آیت الکرسی یا هر دعای دیگری. حاجت دارم انشالا هم حاجات شما هم حاجات من برآورده شه.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
به نیت سلامتی خانوادم جواب آزمایش مامان و بابام خوب در بیاد و اینکه واسه کاری که درخواست دادم استخدام بشم
ان شاءالله حاجت روا بشین
دعام کردین لایک کنید برای حاجتتون سوره کوثر میخونم
لطفا دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم وبا خانوادم سالم و خوشبخت کنار هم زندگی کنیم 🙏🤲 به شانس بگویید که ما هنوز هم زنده ایم یک بار هم در خانه ی ما را بزند تاپیک های مذهبی ختم دعا تگم کنید خوشحال میشمگاهی صد دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود 🌺 ماه را گم نکنی بین چراغانی ها🌺اللهم عجل لولیک الفرج
جوانه میزنم 🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤