2777
2789
بچه ندارم، ۵ ساله منتظرم

عه جدی؟؟؟؟؟؟ 😍😍😍

ای جانم ایشااااالا ک بی بی چکت واقعا مثبت باشه 

هدیه روز مادرو خدا بهت نی نی داد 🙊💓

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….
عه جدی؟؟؟؟؟؟ 😍😍😍 ای جانم ایشااااالا ک بی بی چکت واقعا مثبت باشه  هدیه روز مادرو خدا بهت نی ...

عزیزم ممنونم، وای خداکنه، بهترین هدیه ای هست که میگیرم

خدایا شکرت   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه بعضی وقتا قرصی میخوربد یا آمپولی میزنید که مثبت کاذب نشون میده 

نه اصلا ربطی نداره خب چرا بتام ۱۰۰۰بود ۵ هفته هم باردار بودم ولی بیبیم منفی شد بعد نیم ساعت ی هاله خیلی کمرنگ افتاد که همیشه میفتاد من باشگاه میرفتم کار سنگین میکردم شانس اوردم نینیم سالم موند من اصلا به بیبی چک اعتمادندارم 

دلین مامان خوش اومدی تو دلم😍
نه اصلا ربطی نداره خب چرا بتام ۱۰۰۰بود ۵ هفته هم باردار بودم ولی بیبیم منفی شد بعد نیم ساعت ی هاله خ ...

آخه برای من هیچ وقت حتی یک حاله کمرنگ هم نیوفتاده البته قبلاً هم شنیدم که گفتن منفی کاذب یا مثبت کاذب داشتن

خدایا شکرت   
عزیزم ممنونم، وای خداکنه، بهترین هدیه ای هست که میگیرم

برات از ته ته قلبممممم دعا میکنم ک ناامید نشی 

این حس خوب و برات ارزو میکنم خواهری

اصلا استرس ب خودت نده

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….
اره از قضا درست بود آرزوم بود اشتباه باشه الان ۹هفتم

عزیزم، ان شالله خیر باشه، راستش منم وقتی دیدم دو خط شد یکم ته دلم ناراحت شدم چون همون روز بعد بی بی آمپول زده بودم با خودم میگفتم نکنه واقعی باشه بعد روی جنین اثر بذاره

خدایا شکرت   
برات از ته ته قلبممممم دعا میکنم ک ناامید نشی  این حس خوب و برات ارزو میکنم خواهری اصلا استرس ...

عزیزم ممنونم گلم ، خدا کنه ،ان شالله هرچی از خدا میخوای بهت بده

خدایا شکرت   
بیبی بزار اگه همون ۵ دقیقه اولش این خط کمرنگ افتاد آز بده حتما بارداری من باردار بودم 

عزیزم صفحه اول عکس بی بی چک گذاشتم از اینم پر رنگ تره

خدایا شکرت   
آخه برای من هیچ وقت حتی یک حاله کمرنگ هم نیوفتاده البته قبلاً هم شنیدم که گفتن منفی کاذب یا مثبت کاذ ...

مارک بی بی چکت چیه?

♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️