2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم فردا دوباره امتحان کن به نظر من که کاذبه بیبیت خراب شده چون مال منم اینجوری بوده قبلا

باشه عزیزم، شما هم زدی مثبت شد ولی کاذب بود؟ چقدر بعد مثبت شد؟

خدایا شکرت   

ماشالاتون باشه دختر 

قشنگ عملیات و پیش رفتینااا ک انقد زود نشون داده😂😂😂

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….
باشه عزیزم، شما هم زدی مثبت شد ولی کاذب بود؟ چقدر بعد مثبت شد؟

من زدم مثبت شد باردار نبودم

ی بار زدم منفی شد ۵هفته باردار بودم به بیبی چک اعتماد نکن آز بده بزار دلت روشن بشه

دلین مامان خوش اومدی تو دلم😍
آخه اصلا امید نداشتیم بشه 

بچه اولت چیه؟؟؟؟  

حسم بم میگه اگه باردار شی دختر میشه 

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….

یعنی انقدر سریع بتا رفت بالا؟

شاید بی بی چکت خراب باشه

تا ۲ هفته بعد لقاح، به سختی نشون میده بی بی چک

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces
من زدم مثبت شد باردار نبودم ی بار زدم منفی شد ۵هفته باردار بودم به بیبی چک اعتماد نکن آز بده بزار د ...

آره فردا سرکار هستم نمیتونم آز بدم واسه همین بی بی میدارم اگر مثبت شد فرداش میرم آز میدم

خدایا شکرت   
من زدم مثبت شد باردار نبودم ی بار زدم منفی شد ۵هفته باردار بودم به بیبی چک اعتماد نکن آز بده بزار د ...

اخه بعضی وقتا قرصی میخوربد یا آمپولی میزنید که مثبت کاذب نشون میده 

♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️