2789
عنوان

چجوری باشیم

103 بازدید | 7 پست

وقتی خاکی رفتار می‌کنیم  با همه خوبیم میگن طرف جذبه نداره

وقتی حرف نمیزنیم میگن نچسبه

دقیقا فاز باید چطور باشه

من خودم دفعه های اول گارد میگیرم و فک میکنن خیلی جدیم ولی بعدا میگن خاکی هستی و خودتو نمیگیری 

مشکل منم هس

هر حاجتی داری 7 بار دعای نادعلی کبیربخون معجزس که میگم⭐️👌میگه که:باز این خودکار ها دارد به پایان میرسد؛گر چه مِهر از او ندیدم دارد آبان میرسد🙂💫شمع را باید از این خانه برون بردن و کشتن تا که همسایه نداند که تو در خانه مایی💛💫نقش بندی میکند هر دم خیالش در نظر؛هیچ نقاشی نمیبندد چنین نقشی دگر💫 بارونو دوست دارم اما همیشه اقیانوش موجب ترسم بوده🐚🌙جهت خوشبختیم یه یا ارحم الراحمین مهمانم کن💛🌙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به جاش خاکی باش به جاش جدی اینارو باید با تجربه و فکر کردن متوجه بشی ک کجا چجور باشی

دوستان لطفا امضامو بخونبد کاری بود درخدمتم

دوستان هرکدوم کار تایپ،جزوه نویسی،تبدیل عکس و ویس به متن ،پاور،ورد،تحقیق،ارائه،مقاله ،آزمون نهاد ،حضور زدن کلاس ها ،کارای تخصصی پاور و ورد هم کاملا مسلطم بهم پیام بدید باقیمت و کیفیت عالی انجام میدم براتون    برای اینکه کار پیدا کنم صلوات بفرسید برام

میانه رو،منم اوایل با هیچکس قاطی نمی‌شدم میگفتن خودشو میگیره،،،الان صمیمی شدم باز یه حرف واسه گفتن دارن،فقط اعتدال

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...