2777
2789
عنوان

عشق

103 بازدید | 7 پست

من عاشق یکی بودم.اونطرف هم علاقه زیادی  بمن داش .اما بهم چیزی نگفته بودیم

رفتم یه دوره درمان ۷ماه طول کشید وقتی باخوشحالی برگشتم اون اقا عاشق کس دیگه ای شده بود

دلشکسته شدم.یک هفته نه غذا میتونستم بخورم نه بخوابم 

اما با زرنگی تونستم پیج و اسم اون خانومو دربیارم

اولش نشستم غصه خوردن.فکرمیکردم اون خانوم خیلی سرتر  از منه 

اما دوستم طایفه اون خانومو میشناخت حسابی واسم توضیح داد چه شخصیتی دارن .الان حالم خیلی خوبه بعداز شنیدن حرفای دوستم

خانوما از کیس جدید کراشتون چیزای عجیب غریب و برتری الکی نسازید

هیچکس بالاتر از خودمون که عاشقیم نیس.

ناراحتی من یک هفته طول کشید.از اینکه طولانی نشد

خوشحالم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرعزیزم من پسرم،خواهرم عشق واقعا نمیدونم چی بگم راستش عذابه رنجه،به نظرم ارتباط ورابطه دیگه خوب نیست،درسته هممون به یه همدم خوب نیاز داریم ولی وقتی که خواستیم ازدواج کنیم،۴سال با دخترخانمی بودم گریه میکرد برام هی میگفت دوست دارم فلان،خودش نیست خداش هست دخترخوبی بود،روزاول که رفتم خدمت سربازی تنهام گذاشت برای همیشه رفت فقط۲سال توشوک بودم انگار،نمیدونم اصلا چرااینارو دارم میگم،گفتی عشق یاده این چیزا افتادم،ازاون موقع که ۳ساله میگذره وارد هچ رابطه ای نخواستم بشم گذاشتم تازمانی که خواستم ازدواج کنم،بعضی ها تمام میکنن به خاطر تنهایی میرن وارد یه رابطه میشن که اشتباهه،فرمول ازدواج هم به نظرم اینه اول به دل نشستن ساده،بعد داشتن معیارهای مقعول و نه غیرمعقول بعضی ها بعد تازه دل بستن ودوست داشتن،موفق باشی

در درون هر انسانی که میشناسید،انسانی هست که نمیشناسید..https://harfeto.timefriend.net/16435418775983
خواهرعزیزم من پسرم،خواهرم عشق واقعا نمیدونم چی بگم راستش عذابه رنجه،به نظرم ارتباط ورابطه دیگه خوب ن ...

شاید چون من گفتم رفتم دنبال کارای درمان  و نبودم اطراف اون اقا شما یاد سربازی خودت افتادی

ممنون  از پیامتون

شما هم موفق باشید

خواهرعزیزم من پسرم،خواهرم عشق واقعا نمیدونم چی بگم راستش عذابه رنجه،به نظرم ارتباط ورابطه دیگه خوب ن ...

شما خودتون به ایشون علاقه ایی داشتید؟

و ایشونو از عشق خودتون مطمئن کردید؟

شما خودتون به ایشون علاقه ایی داشتید؟ و ایشونو از عشق خودتون مطمئن کردید؟

بله خواهرم ما ازهمدیگه مطمئن بودیم ولی خب اشتباهم اینجا بود زیاد به ایشون اعتماد داشتم،به خاطرهمین طی اون۴سال دستم حتی بهش نخورد،من دانشگاه بودم ایشون هم دانشگاه  ایشون نتونسته بود جلوی چشمشو بگیره وانگاری مخش زده شد،من به خاطر اون خانم حتی پرستاری دولتی که قبول شدم رو ازدست دادم،بعدم از دانشگاه ازاد انصراف دادم رفتم خدمت که سریع تر بتونیم به هم برسیم،اشکالی نداره آروزی موفقیت براش میکنم۳سال گذشته،من خیلی پخته تر وعاقل ترشدم هم ازاون موضوع هم مشکلات دیگه هم خدمت سخت،خدا اخروعاقبت همون رو به خیر کنه

در درون هر انسانی که میشناسید،انسانی هست که نمیشناسید..https://harfeto.timefriend.net/16435418775983
بله خواهرم ما ازهمدیگه مطمئن بودیم ولی خب اشتباهم اینجا بود زیاد به ایشون اعتماد داشتم،به خاطرهمین ط ...

میشه لطفا نظرتون رو راجب این تاپیک بگید ممنونتون میشم..

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=7345443&slug=ماجرا-منو-پسرعمومپیامامونو-ببینید&postId=209741442