2777
2789
عنوان

من با همچین شوهری چ کنم

201 بازدید | 14 پست

سلام‌بچه ها 

تورو خدا بیاین نظر بدین 

بچه ها من ۶ سال ازدواج کردم

تو این ۶ سالاز خانواده شوهر محبت ندیدم فقط بی احترامی مخصوصا مادر شوهر 

مادر شوهرم فقط اون یکی عروسش رو دوس داره.جوری هپ رفتار میکنه ک همه میفهمن .بچه مم اصلا دوس نداره فقط بچه های اون عروسش رو میخواد .چن شب پیش بعد چند ماه ( ب ی علتی ما چن‌ماه نرفتیم خونشون موضوع پدر پسری بود)

رفتیم خونشون .عوص اینکه بچه منو بعد چن ماه ک ندیدن تحویلش بگیرن چسبیده بودن ب اون دو تا نوه شون هی قربون صدقه میرفتن .خیلی دلم برا بچه م سوخت عین بچه ای ک خونه ی غریبه میره اونجوری بود .ب شوهرم گفتم خودم ب درک اما دیگه کوتاه نمیام بخاطر بچه م دیگه م ن تو میری اونجا ن من ک بفهم کارشون بده .گف باشه نمیرم امشب فهمیدم رفته خونشون ...از سر شب تا حالا قهرم باهاش .شمابودین چیکار میکردین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بچه تو بغل نکنن به درک  مگه لنگ بغل کردن اونی بعدم توقع نداشته باش بخاطر همچین مسئله ای شو ...

عزیزم بحث بغل کردن نیس .بحث محل نزاشتن ب ی بچه ش .چون با من خوب نیسن با نوه شونم بدن .مگه نوه با نوه فرق داره

خودت نمیخوای نرو ولی نمیتونی جلو همسرتو بگیری  اون حق داره بره  با احترام..

ینی شوهر من نباید بش بربخوره ک جرا ب زن و بچه ش بی حرمتی میکنن ..حالا اگه بر عکس بود چی؟؟

خانواده من بی حرمتی میکردن چی

ینی شوهر من نباید بش بربخوره ک جرا ب زن و بچه ش بی حرمتی میکنن ..حالا اگه بر عکس بود چی؟؟ خانواده م ...

اگه برعکس بود شوهرت میگفت حق نداری بری واقعا دور خانواده اتو خط میکشیدی ؟؟؟؟!!!

خودت ميتوني  نري اما حق نداري جلو رفتن شوهرت رو بگيري

شوهر من بخاطر ی بحث ساده ۵ ماه خونه باباش نرف بخلطر خودش

من از این میسوزم ک بی احترامی اگه بشه ب خودش قط رابطه میکنه اما واس ما ن .اصلا مهم نیس براش

ینی شوهر من نباید بش بربخوره ک جرا ب زن و بچه ش بی حرمتی میکنن ..حالا اگه بر عکس بود چی؟؟ خانواده م ...

خانوادع شما هم بي احترامي كرده بودن شوهرت ميتونست نره اما حق نداشت جلو شما رو بگيره

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

!

بعضی مسائل انقدر که برای ما خانوما مهمه درواقع اصن اقایون بهشون حتی فکر هم نمیکنن،همسرت حتما باهاشون حرف زده و یه بهانه ای اوردن که مورد قبول همسرت بوده ...

خانوادع شما هم بي احترامي كرده بودن شوهرت ميتونست نره اما حق نداشت جلو شما رو بگيره

عزیزم بی احترامی ی بار دو بار ن ۶ سال ...صبر حدی داره.طرف وقتی ببینه بی احترامی میکنه طرف هم براس مهم نیس ادامه میده.من میگم شوهرم یکم بش بربخور تا بفهمن کازشون زشته ن بره باشون بگه و بخنده