2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا این کارو کردی خب  از یکی مشورت میگرفتی

خواهرم من آدم کم هوشی نیستم که قدر موقعیتو ندونم،درسم خوب بود منتها من پزشکی میخواستم سال اول پرستاری آوردم نشستم خوندم برای پزشکی اتفاقای بدی پیش اومد که نشد حتی کنکور بدم برای پزشکی، هم اشتباه های نوجوانی وهم اینکه روز کنکور توبیمارستان بودم به خاطر عزیزی،دیگه مجبور شدم،مهم نیست اتفاق های گذشته حتی یادم نیست رتبم چندشد،مقصر خودم و اشتباهم بودم میپذیرم،باتجربه شما پخته میشی وقدر موقعیت بهتر رو میدونی..

در درون هر انسانی که میشناسید،انسانی هست که نمیشناسید..https://harfeto.timefriend.net/16435418775983
اخبار کجا؟

دانشگاه مام یه چیزی تو کانال گذاشته انگار بخشنامه وزارت علومه 

گفته از بهمن باز کنین

مام همچنان به یه ورمون گرفتیم😂😂

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
سلام،میانگین درسهاتون چند بود،هم دولتی هم آزاد

دوست عزیز شاید باور نکنی ولی وقعا یادم نیست،اصلا دوست ندارم یادم باشه چون از عمق وجود ناراحتم میکنه این موضوع.

در درون هر انسانی که میشناسید،انسانی هست که نمیشناسید..https://harfeto.timefriend.net/16435418775983
من میخام مجازی شه توخونه راحت تریم😂😂

مجازی باشه ولی پیک کرونام نباشه😂😂

اوج که میگیره نمیشه تفریح کرد باید بچاپیم تو خونه

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
دانشگاه مام یه چیزی تو کانال گذاشته انگار بخشنامه وزارت علومه  گفته از بهمن باز کنین مام همچن ...

آره دقیقا برای ما هم گذاشتن ولی هم کلاسی هام میگن ن باز نمیشه

آره دقیقا برای ما هم گذاشتن ولی هم کلاسی هام میگن ن باز نمیشه

آخه دانشگاه ما یه جمعیتیش از شهرستان میان

همین قبل کروناشم به زور می چاپوندشون این ور اون ور😂😂