2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم 😔😔

137 بازدید | 15 پست

من دماغم خوبه نه قوز داره سرشم بالاست ب صورتم میاد بد نیست نمیگمم خیلی کوچیکه

بعد جاریم دماغش عیب داشت عمل کرد حالا که عمل کرده اصن خدارو بنده نیست و خیلی خودشو برتر همه میدونه بعد خواهرم هی بمن میگه توهم برو عمل کن میگم من دوس ندارم میگه نه ازش کم نیار میگم مگه همه باید عمل کنن وقتی عیبی نداره چرا الکی عمل کنم 

نظره شما چیه کسیو داشتید اطرافتون که وقتی عمل میکنن همش ب بقیه میگن عمل کن خواهرمم ماهه پیش عمل کرد 

قرار نیست همه مث هم بشن جوری باش ک خودت دوس داری

می‌دانی واقعا مشکل تو چیست؟؟؟                       تو نه می آیی، نه می‌روی، نه اجازه می‌دهی فراموشت کنم و نه آن‌گونه که من می‌خواهم مال من می‌شوی... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای بابا اهمیت نده گلم .حرف منطقی نمیزنن چه کاریه بخاطر چشمو هم چشمی خودتو بذاری زیر تیغ جراحی وقتی نیازی نداری .تو هم کم نیار خودتو نباز بگو آدم خوبه خدایی خوشکل باشه خدا بهم لطف داشته دماغ عملی داده چرا ناشکری کنم برم الکی عمل کنم 

هروز هی میپرسه از جاریت چ خبرو اینا  بعدشم میگه نوبت بگیر عمل کن طلاتو بفروش عمل کن دیوونم کرد ...

حرفاشو دایورت کن مستقیم بگو ک خودم دوس دارم بینیم و لطفا دیگه پیش من راجع ب این چیزا حرف نزن ابجی

می‌دانی واقعا مشکل تو چیست؟؟؟                       تو نه می آیی، نه می‌روی، نه اجازه می‌دهی فراموشت کنم و نه آن‌گونه که من می‌خواهم مال من می‌شوی... 

کاش آدم به صداقتش بنازه به دل بی کینه اش به قلب مهربون و بشردوستش به دل بی حسادت و به عمل خالصانه اش برای خدا

نه برای دماغ عملی چقد سطح فکرش پایینه 

تو خودتو نکش اندازه اون پایین

هروز هی میپرسه از جاریت چ خبرو اینا  بعدشم میگه نوبت بگیر عمل کن طلاتو بفروش عمل کن دیوونم کرد ...

وااااااااا ببخشید خواهرت انگار میخواد ترو به خاک سیاه بنشونه عذر میخوام انقدر صریح میگم اما این حرفاش بی عقلیه کامله .چرا باحرفاش میخواد به کاری وادارت کنه که دوست نداری و مهمتر از همه بهش احتیاج نداری .از همه بدتر داره حساست میکنه نسبت به جاریت گلم خیلی مراقب باش گول حرفاشو نخوری طلاهاتو نفروش طلا تو این دوره زمونه سرمایه ایه که روز ب روز بیشتر میشه تا سال دیگه طلا چن برابر میشه اونوقت میشینی غصه میخوری .مراقب باش ن ب جاریت ن هیچکس دیگه حسادت نکنی و دنبال چشمو هم چشمی نرو که فقط روحتو خسته  میکنی و از زندگی نمیذاره لذت ببری .با قاطعیت به خواهرت هشدار بده که دیگه این حرفو بهت نزنه و بهش بگو از جاریت نپرسه بهش بگو اون جاری منه تو کاریش نداشته باش من خودم میدونم چطوری رفتار کنم