2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ب نظ م اولی خیلی شیک و جذابه اگه گیر ندن توو خیابون😅

می‌دانی واقعا مشکل تو چیست؟؟؟                       تو نه می آیی، نه می‌روی، نه اجازه می‌دهی فراموشت کنم و نه آن‌گونه که من می‌خواهم مال من می‌شوی... 

اولی

زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟

طبق تجربه اینا زمانی شیک میشه که عین خود مدلا یا مشابهش تیپ بزنی پس هرکدوم که لباسایی که بیشتر بهش شبیه ترو رو داری

بی سواد در قرن بیستم و یکم فردی نیست که توانایی خواندن و نوشتن ندارد؛ بلکه فردی است که نمی‌تواند بیاموزد، آموخته‌های های قبلی را فراموش کند و آن را با آموزه‌های های جدید جایگزین کند.                             _آلوين تافلر
2790
2778
2791
2779
2792