2777
2789
عنوان

میشه کمک کنین

51 بازدید | 9 پست

سلام ی مشکلی دارم میشه کمکم کنبن من شوهرم خیلی ادم وفادار و مهربون و خوبیه و من خیلی بهش اعتماد دارم ولی ادم بد دلی هستم اصلا دلم نمیخواد ب دختری چیزی پیام بده خیلی حسودیم میشه تحملشو ندارم حتی اگ طرفم بشناسم دوست ندارم ب دختری چیزی پیام بده یا هر موضوعی ک راجب ی دختر باشه خیلی حساسم و اذیت میشم بنظرتون چیکار‌کنم؟

بیچاره شوهرت  اگه میخای درست تصمیم بگیری ب این حرفم یکم فکر کن  دوست داری شوهرت تو رو مح ...

نه واقعا بیچاره شوهرم خیلی گنا داره بخدا خودمم خیلی اذیت میشم ولی بخدا دست خودم نیست....نه دوست ندارم ولی من کاری نمیکنم اصلا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه واقعا بیچاره شوهرم خیلی گنا داره بخدا خودمم خیلی اذیت میشم ولی بخدا دست خودم نیست....نه دوست ندار ...

الهییییی عزیزم درکت میکنم 

پس کاری بهش نداری فقط داری از درون خودتو زجر میدی 

بخدا حیفه زندگیت قدر همسرتو بدون و این افکارو بریز دور 

الهییییی عزیزم درکت میکنم  پس کاری بهش نداری فقط داری از درون خودتو زجر میدی  بخدا حیفه ...

بخدا انقد گریه میکنم و زجر میکشم که نگو

اونم واقعا خیلی درکم میکنه هر بارم با صبوری میگه بخدا من اصن دختر و پسر برام فرقی ندارن اصن رو کره ی زمین واسه من بهتر از تو نیست همیشه بهم اعتماد ب نفس میده و یاداوری میکنه ک دوسم داره خودم انقد ناراحت میشم هی میگم خدایا من چرا اینطوریم خدایا چیکار کنم من 

بخدا انقد گریه میکنم و زجر میکشم که نگو اونم واقعا خیلی درکم میکنه هر بارم با صبوری میگه بخدا من اص ...

اول ک سعی کن این فکرارو هر وقت اومد سراغت بندازی دور و ذهنتو خالی کنی 

دوم اینکه دیگه هیچوقت این مسئله رو ب روی شوهرت نیار 

اول ک سعی کن این فکرارو هر وقت اومد سراغت بندازی دور و ذهنتو خالی کنی  دوم اینکه دیگه هیچوقت ا ...

وفتی باهام حرف میزنه در حد دو دیقه اروم میشم میگم اخه روانی تو ک میدونی هیشکیو جز تو نمیخواد تو ک میدونی چقد عاشقته و سمته هیشکی نمیره میدونی چقد خوبه چرا این فکرای مسخره رو میکنی .....گفتم برم پیش روانشناس دارم دیوونه میشم