2821
2789
عنوان

دوست مشهدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 195 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هی از این موتور چیزی نگو خواهر که دلم خونه 🤣🤣🤣🤣

خوبه که ماهم با موتور خاطره داریم پنج تایی سوار موتور آخ چه کیفی مداد یعنی به جونه خودم حسرت ره تو چشای اینایی که ماشینه شاسی بلند داشتن پشت چراغ قرمز میدیدم 😁😁😁

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼

یه ساعت مشخص کنن دیگه تا هر روز جمع بشم همینجه سرکوچه ی نی نی سایت 😂😂😂😂😂

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
سبزی یادتان نره 

😂😂😂😂😁😁😁😁🤭🤭🤭🤭

هم خدا رو شکر ماشین گرفت 😅😅😅وگرنه دیگه هیچی ازم نماند خواهر جان زانوهام سرم دستم دماغم 🤣🤣🤣🤣کل ...

خدا رو شکر ما گرفتم فروختم 😂😂😂خب هیچ جا نمرفتم لازم نشد 

[QUOTE=222902415]یه ساعت مشخص کنن دیگه تا هر روز جمع بشم همینجه سرکوچه ی نی نی سایت 😂😂😂😂😂[/QU

من که گوشی شوهرمه هر وقت ایشون گوشی بده دستم میشه بیام 🤕🤕😅

ولی هر وقت بشه یه سر میزنم 

الانم فوتبال میبینه گوشیش دستمه 😜 

بقیه همساده ها برچی هیچی نمگن 😅

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز