2821
2789
عنوان

دوست مشهدی

1097 بازدید | 195 پست

سلام من دوست مشهدی میخام...دوتا بچه کوچیک دارم نمیتونم اصن از خونه بیرون برم واقعا خسته کننده س...کسی اگه هست تو فضای مجازی باهم درارتباط باشیم و بعد یه مدت نره برا خودش😁یسره باهم حرف بزنیم ممنون میشم

چند سالته؟

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا من ک خوزستانی ام بدردت نمیخورم اگه تونستی برا منم دوست مجازی همدم خواهر هرکجا باشه پیداکن ک بدجور تنها و نیاز دارم ب هم صحبت💔😑😔

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
والا من ک خوزستانی ام بدردت نمیخورم اگه تونستی برا منم دوست مجازی همدم خواهر هرکجا باشه پیداکن ک بدج ...

عزیزم میفهممت😔

اگه خواستی آیدی تل بده گاهی حرف بزنیم منم مشکلم تنهاییه و...

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792