2777
2789
عنوان

دوست مشهدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 195 پست
من که انقد با بچه ها درگیرم یادم نمیمونه خواهر😁

ماره بگو با دالتونا درگیرم 😂😂😂

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼

یک عدد عشق لهجه مشهدی اومده پیاماتونو بخونه😂👀😍

به‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن! #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م...!             من ت‍‌و ق‍‌ب‍‌ر:ل‍‌ن‍‌ت‍‌ی‍‌! ه‍‌ن‍‌دزف‍‌ری‍‌م‍‌و جا گ‍‌ذاش‍‌ت‍‌م‍‌♬:))                                  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلامتیت خودت چ خبر😃

امروز انقد الا و التماس کردم که برم شارژ بگیر برم یکم نی نی سایت بخدا دق کردم تنهایی هر روز هر روز هم که نمشه برم حرم 

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼

هروقت همه تان بودن بگن عکس خانوادگیمانه بزرم 😍

امروز انقد الا و التماس کردم که برم شارژ بگیر برم یکم نی نی سایت بخدا دق کردم تنهایی هر روز هر روز ه ...

نزدیک حرمی؟خوشبحالت 

من که جمعه هرچی گفتم مرد منو ببر حرم 

نیومد🥲

نزدیک حرمی؟خوشبحالت  من که جمعه هرچی گفتم مرد منو ببر حرم  نیومد🥲

آره بسکه رفتم دیگه خودم از امام رضا خجالت مکشم 😂بگه ایم همش اینجه میه 🥺خب جایی ره ندرم برم دیگه خودش مدنه