2789
عنوان

دوست مشهدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 195 پست
چجوری لو بری مثلا ؟من ک نمیشناسمت عزیز

😂😂😂😂😂

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چیز. خنده داری نگفتم ک ..خودتو معرفی کن بینم🤣

زرنگی بیا بشینم تا بقیه سبزی بدست بین 😂😂😂

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
بیا خاص بینم چی میگی توووو😂😂😂😂

نه مترسم همینجه خوبه بگو هرچی میگی 😁😁😁

بیا خاص بینم چی میگی توووو😂😂😂😂

فک مکنم مشناسمت ،😂😂😂😂

نه مترسم همینجه خوبه بگو هرچی میگی 😁😁😁

باباچته جن دیدی؟بابامن مال خوزستانم مگه توهم خوزستانیی ک میترسی؟بخدا زنم جنس مخالفت نیستم دیگه بینم بهونت چیه😑

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
باباچته جن دیدی؟بابامن مال خوزستانم مگه توهم خوزستانیی ک میترسی؟بخدا زنم جنس مخالفت نیستم دیگه بینم ...

عه خب آخییییش 😁

فک مکنم مشناسمت ،😂😂😂😂

ع کجا میشناسیم بابا ایقد دنیا کوچیکه ک من وتو همو بشناسیم درصورتیکه اسم دوتامون مستعاره😂😂😂😂

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
منم مشهدیم سیدی

ای جانم سلام گوگولی مگولی 😍😘😘😘😘😘

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز