2777
2789
عنوان

سرویس طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 55 پست
اگر شوهرت خوبه... اره بدل بردار.  من خدایی شوهرم خوبه  اما خانوادش اذیت میکنن.  من ...

اینکارو فقط بخاطر خودش ممکنه بکنم. حساب خانوادش کلاااا جداس. تیکه هایی ک ب عهده شه خریده و داره می‌خره فقط طلارو میخوام کوتاه بیام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نخواستم کاسه داغ تر از آش بشم. فقط خواستم پولمون صرف ی خونه بهتر بشه تا طلایی ک اصن تشخیص داده هم نم ...

ببین گلم به حرف مایی که تجربه داریم گوش کن.من خودم این مسیری که شما رفتی رو ۱۵سال پیش رفتم.۳۰۰گرم طلایی که خیلیاش طلای مجردی بود رو هفته اول عروسیم فروختم دادم شوهرم و بدل انداختم و به همه گفتم عوض کردم طلاهامو.ولی اشتباه کردم.دوستانی که میگن خوبه اکثرا تازه عروسن و خام.باز خود دانی

نمیدونم واقعا.. بعضی خانواده انگار دارن  میرن جنگ... 

قراره دو خانواده با هم فامیل بشین.. یک بچه دنبا بیاد از پوست و گوشت و خون هر دو طرف.. 

پس خواهشا این حرفا رو بزارید کنار.. من هر وقت میام اینجا جو گیر میشم (بابت همه چی) چون تفکر اغلب بچهای اینجا همینه.. بعد که میرم میشینم فکر میکنم میبینم همسرم اینقدر خوبه.. اینقدر آدم درست و پاکی هست میگم خاک تو سرت بخاطر پول و چیزای بی ارزش اینقدر حررررص خوردی. 

خانمی نمیدونم شما خودت و همسرت چطور آدمی هستین به خانواده ها کار نگیر.. اگر واقعا آدم درستی هست همسرت هست پدر بچه ت هست خواه یا ناخواه باید طبق شرایط اون کنار بیای. 

یادمون باشه به جنگ نمیریم داریم یک زندگی تشکیل میدیم. 

آره تلاش میکنه. چون شماختمش میخوام راه بیام و دو روز زندگی رو تلخ نکنم. از چیزای تجملی و غیر واجب کو ...

هرکاری کنی مردم راهی پیدا میکنن که ایراد بگیرن و حرف بزنن

سعی کن عاقل باشی و اصلا بهشون توجه نکنی 

انشالله خوشبخت بشی