2777
2789
عنوان

سرویس طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 55 پست
اصلاااااا من جات بودم این کار رو نمی کردم طلا بخر حتی شده سبک  دایه مهربانتر از مادر هم نشو ا ...

عزیزم اتفاقا مادرش اصلا مهربان نیس. شایدم طلای سبک برداشتم👌🏻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من ک دوس ندارم گیس و گیس کشی رو. ولی سرکوفت بقیه...

ب بقیه نگو منم نگفتم ....یا آب طلا بزن اگه سرویس طلایی میخوای‌ من طلاسفید بود امانت البته

متعهد 💙👫🏻تاریخ عشقمون‌ ۱۳۹۸.۲.۵💫نقص در معرفتِ ماست نِگارا وَر نه، نیست بی‌ مصلحتی حکمِ خداوند حکیم :)‌ معماری دانشگاه میبد👷‍♀️زهرام‌ بهم میگن میتی😁میترا... عشقم تو تاکسی عاشقم شد 😑😂🦦❤️🤦🏻‍♀️ دختر رشتی یزدی اصفهانی قاطی🤩😂
منم همین کارو کردم ولی اول زندگی بنظرم زیاد جالب نیست، هنوز معلوم نیست چه جور آدمیه

اینی ک میگم عقدیم سه سال ازش گذشته ها.موندیم تا ارشد اون و کارشناسی من امسال تموم شه ک شد و میخوایم بریم کم کم

آره منم واس گناهش گفتم😁

عزیزم. خوشبخت بشید در کنار هم 🙏

آفرین تو اول زندگی باهاش راه بیا اونم حتما یادش میمونه این فداکاری تو رو

منم اول زندگیم خیلی کوتاه اومدم چون همسرم چیزی نداشت پدرش هم لنگه پدر شوهر شما . 

حتی سرویس رو نخریدم کلا 

زن و شوهر این حرفا رو ندارن من ماه قبل 200 گرم طلامو دادم شوهر نیاز داشت برامم نخره همشو هم مهم نیس ...

آره خب. البته ب اون شوهره هم بستگی داره. طبق شناختی ک از شوهرم دارم این فکرو کردم. وگرنه اگ اخلاق نداش ک هیچی، خوشبخت باشین عزیزم 

کاسه داغتر از اش نشو واسه شوهرت هیچوقت.کافیه الان اینکارو کنی تا اخر عمد خرجای مربوط به تو بشه اولوی ...

نخواستم کاسه داغ تر از آش بشم. فقط خواستم پولمون صرف ی خونه بهتر بشه تا طلایی ک اصن تشخیص داده هم نمیشه🤷🏻‍♀️اولویت بندی کردم

دقیقا منم ماه پیش همین کارو کردم حتی پلاکی که خیلی دوسش داشتم.الانم خودش میگه بعد عید هرچه قدر پول ب ...

خوبه ک همسرتون قدر فداکاریتونو میدونه. اینجور مردا ارزش فداکاری رو دارن. اما بعضیام ن

اگه میدونی شوهرت آدم خوبیه و داره تلاشش میکنه آره چه اشکالی داره  واقعا این روزا گرونی زیاده و ...

آره تلاش میکنه. چون شماختمش میخوام راه بیام و دو روز زندگی رو تلخ نکنم. از چیزای تجملی و غیر واجب کوتاه بیام و بجاش خرج چیزای واجب تر مث خونمون کنم البته اگ کنایه مردم بزاره.